Koós János özvegye, Dékány Sarolta belefogyott a gyászba

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta özvegy Koós János gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dékány Sarolta elárulta, az idő sem enyhít a fájdalmán, amit férje, Koós János hiánya miatt érez.

Dékány Sarolta fájdalma nem enyhül. Immár négy hónapja, hogy elhunyt férje, Koós János, és egyedül maradt a budai házukban. Az özvegy a BEST magazinnak elárulta, úgy érzi, az idő múlása sem segít, a hiány elviselhetetlen.

Nem jó egyedül, nagyon hiányzik... Amióta elment, nem vagyok jól. Tíz kilót fogytam, nincs étvágyam, nem bírok enni. Naponta ötször kellene, mert cukorbeteg lettem, de háromszor megy csak. Este beveszek egy gyógyszert, az karbantart. (...) Megszakad a szívem, úgy hiányzik. Azt hittem, ahogy múlik az idő, jobb lesz, de egyre nehezebb. Nem tudok sírni. Talán jobb lenne, ha alaposan kibőgném magamat, könnyebb lenne a lelkemnek, de nem megy. Már semmi nem olyan, mint előtte volt.”

Koós János özvegyének nem enyhül a fájdalma Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Erős Antónia nem akar tökéletes lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-eros-antonia-nem-akar-tokeletes-lenni.htmlErős Antónia elárulta, nem szabad azt hinni, hogy a sztárok tökéletesek. Mindenkinek vannak hibái. TV + Sztárok--Negyedik házassági évfordulójukat ünneplik Szinetár Dóráék – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-4-hazassagi-evfordulojukat-unneplik-szinetar-doraek-foto.htmlNegyedik házassági évfordulójuk alkalmából egy intim fotót posztolt Szinetár Dóra. TV + SztárokOrigoIsmeretlen nőt ölelget Jennifer Aniston exférje, Justin Theroux http://www.life.hu/sztarok/20190809-ismeretlen-not-olelget-jennifer-aniston-exferje-justin-theroux.htmlJennifer Aniston exférje, Justin Theroux egy ismeretlen nőt ölelget a paparazzók friss fotóján. TV + Sztárok--Berki Krisztián szerelmes szavakkal köszöntötte feleségét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-berki-krisztian-szerelmes-szavakkal-koszontotte-feleseget-foto.htmlÍgy köszöntötte szerelmét Berki Krisztián. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lemondott a párkapcsolatrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-pumped-gabo-lemondott-a-parkapcsolatrol.htmlPumped Gabo elárulta, egyelőre a szerelem nem fér bele az életébe, csak a rövid kalandok. TV + Sztárok--Tóth Andi aktfotózáson vett részt Nánási Pál fotográfusnál: elégedett az eredménnyel és magával ishttp://www.life.hu/sztarok/20190809-toth-andi-aktfotozason-vett-reszt-nanasi-pal-fotografusnal-elegedett-az-eredmennyel-es-magaval-is.htmlNánási Pál kamerái előtt szabadult meg ruháitól a fiatal énekesnő, Tóth Andi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.