Egyéves házassági évfordulóját ünnepli Kóbor János és felesége

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kóbor János házasság házassági évforduló évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve házasodott össze feleségével, Zsókával Kóbor János.

Pontosan egy évvel ezelőtt állt oltár elé Kóbor János Zsókával, gyermeke, Léna édesanyjával. Az énekes úgy érzi, élete egyik legjobb döntése volt, hogy 75 évesen házasságot kötött.

Amikor hat éve az Omegával járni kezdtük a templomokat az oratóriumi hangulatú koncertprogramunkkal, egyre erősebben éreztem, a házasság szentségének felvétele a személyes felelősségem. Amióta valósággá vált, elértem egy teljességhez. Beteljesedett mindaz, amit egykor a szüleimtől és a nagyszüleimtől útravalóul kaptam. Visszatekintve, jól tettem, hogy 75 évesen álltam oltár elé" - nyilatkozta a Blikknek.

Kóbor János tavaly nyáron házasodott Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Férjével szelfizett Szekeres Adrienhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-ferjevel-szelfizett-szekeres-adrien.htmlSzekeres Adrien férjével szelfizett a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoPásztor Erzsinek már szinte minden barátja elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pasztor-erzsinek-mar-szinte-minden-baratja-elhunyt.htmlPásztor Erzsi elárulta, nehezen viseli, hogy lassan minden barátját elveszíti. TV + Sztárok--Whitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-whitney-houstonrol-emlekezett-meg-a-kozossegi-oldalan-kiraly-linda.htmlWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Linda. TV + SztárokOrigoIdén biztosan nem mutatják be a Törőcsik Mari életéről szóló darabothttp://www.life.hu/sztarok/20190810-iden-biztosan-nem-mutatjak-be-a-torocsik-mari-eleterol-szolo-darabot.htmlEgyelőre biztosan nem mutatják be a Törőcsik Mari életéről készülő színdarabot. TV + SztárokOrigoFelcsatolható műmelleket mutogatott Vasvári Vivien – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-felcsatolhato-mumellekkel-mutogatta-magat-vasvari-vivien-foto.htmlA közösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, milyen egy interneten vásárolt, olcsó műmell. TV + SztárokOrigoKinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.