Pásztor Erzsinek már szinte minden barátja elhunyt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál gyász barátok Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi elárulta, nehezen viseli, hogy lassan minden barátját elveszíti.

Pásztor Erzsi többnyire mindig kiegyensúlyozott és boldog, ugyanakkor nem tagadja, a tragédiák őt is nagyon megérintik. Elárulta, nehezen viseli azt is, hogy a barátai közül lassan mindenki eltávozik az élők sorából.

Rettenetes, hogy szinte mindenki elment mellőlem: közeli barátok, pályatársak... Mindig elvesztek valakit. Kinyitom a telefonkönyvemet: csupa halott van benne. Iszonyú végignézni a szeretteim halálát, de ez mégis egyfajta hálálkodásra késztet engem, hogy örüljek, mert minden egyes nap ajándék" – idézi a Ripost Pásztor Erzsi szavait a Sorry magazinból.

Pásztor Erzsi magára maradt Fotó: Polyák Attila - Origo
Whitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-whitney-houstonrol-emlekezett-meg-a-kozossegi-oldalan-kiraly-linda.htmlWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Linda. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó erősnek érzi magát a családi viszály ellenérehttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pecsi-ildiko-erosnek-erzi-magat-a-csaladi-viszaly-ellenere.htmlPécsi Ildikó azt kívánja, bárcsak inkább ő lenne beteg a férje helyett. TV + SztárokOrigoWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-whitney-houstonrol-emlekezett-meg-a-kozossegi-oldalan-kiraly-linda.htmlWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Linda. TV + SztárokOrigoPachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vízibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--Oltár elé vezeti 23 éves kedvesét Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-oltar-ele-vezeti-23-eves-kedveset-delhusa-gjon.htmlDelhusa Gjon elárulta, esküvőt terveznek fiatal kedvesével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.