Bujtor István a mai napig üzen feleségének

Forrás: MTV -
feleség üzenet Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bujtor Judit nem nézte meg férje halála óta egyetlen filmjét sem. Azt mondja, ha megnézné az egyiket, biztosan sírna és most már nem akar sírni. Bujtor István felesége azt mondja, férje a mai napi üzen neki.

„Lehet, ezt sok ember nem hiszi el, de én úgy gondolom, hogy bizony kaptam már jelzéseket. És az nekem megkönnyített egy csomó dolgot. Nem csak döntéseket, magát az életvitelemet, az életemet” – mondta a TV2 Tények című műsorában Bujtor Judit, aki harminc évig volt a színész felesége. Az özvegy most először mutatta meg dolgozószobáját, ahol a legféltettebb családi fotókat őrzi.

A színész fia, Bujtor Balázs hegedűművész azt mondja, neki édesapja szobra segített a feldolgozásban. Jó érzés látni, hogy gyerekek csüngenek rajta, az emberek pedig megállnak előtte, hogy emlékezzenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.