Féltették barátai Mujahid Zolit, nehogy Szécsi Pál sorsára jusson

Forrás: Youtube / PotyaUtas -
Szécsi Pál Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus sorsú Szécsi Pál dalait a mai napig több zenész is feldolgozza. Gyakran énekli őket Mujahid Zoli is, aki sorsközösséget érez Szécsivel. 

„A depresszív, rosszabb pillanataimban vele ellentétben nem sanyargatom magam, hanem igyekszem a dolgok mögé látni” – mesélte a Borsnak Zoli. Azt is elmondta, volt, hogy barátai féltették, nehogy Szécsi Pál sorsára jusson.

Forrás: Youtube / PotyaUtas

„Nem akartam soha lemásolni a stílusát, mozdulatait vagy énektechnikáját...Ha őszinte akarok lenni sokszor nekem is van egy ilyen érzésem: van egy pillanat, amikor átszellemülök és egy spirituális, tudatmódosult állapotban vagyok, Ilyenkor nem csodálkozom, hogy sokan azt hiszik, Szécsi Pál van a színpadon” – tette hozzá.

Már nem titkolja szerelmét Tornóczky Anita: a Szigeten mulattakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-mar-nem-titkolja-szerelmet-tornoczky-anita-szigeten-mulattak.htmlNem hagyta ki idén sem a Sziget fesztivált Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető a párjával érkezett: úgy tűnik, ma már boldogan vállalja, szerelmes. TV + SztárokOrigoRégi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huSzép szőke lánnyal bulizott a Szigeten Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szep-szoke-lannyae-bulizott-a-szigeten-dobrady-akos-zenesz.htmlCsinos szőke lánnyal vett részt a Sziget nyitónapján az Ed Sheeran koncerten Dobrády Ákos. Lehet, hogy új szerelem van a zenész életében? TV + SztárokOrigoFérfimagazinos fotókat készített Nánási Pál Tóth Andirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-ferfimagazinos-fotokat-keszitett-nanasi-pal-toth-andi-enekesnorol.htmlNánási Pál készített fotókat Tóth Andiról. A munkáról werkfilm is készült: látható, a fotózás végére a fiatal énekesnőről a melltartó is lekerült. TV + SztárokOrigoRendes, intelligens társra vágyik Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-rendes-intelligens-tarsra-vagyik-molnar-aniko.htmlAhogy megírtuk, Molnár Anikó és zenész párja a közelmúltban szakítottak. Az egykori valóságshow-szereplő azt állítja, hamar kiderült, hogy nem passzolnak össze, így jobbnak látták, ha továbblépnek. TV + SztárokOrigoPintér Tibor: "Jenifer alapvetően gátlásos lány"http://www.life.hu/sztarok/20190808-pinter-tibor-jenifer-alapvetoen-gatlasos-lany.htmlPintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.