Hódi Pamela tv Berki Natasa Zselyke per Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela hivatalos úton rendezhetik a kérdést, amiben nem egyeznek: a gyermekükről van szó.

Berki Krisztián hamarosan a Sláger TV-n debütál saját valóságshow-jával, Hódi Pamela azonban nem szeretné, ha közös gyermekük is szerepelne a műsorban. Erről az Instagram-oldalán is beszámolt: közölte, már konzultált az ügyvédjével is ez ügyben. "Egyáltalán nem járulok hozzá, ahhoz hogy a lányom szerepeljen édesapja reality műsorában!" - írta akkor, és a véleménye máig nem változott.

Ismét perre mennek Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Nem szeretném, hogy a gyerekem élete a médiában legyen futtatva. Megpróbáljuk Krisztiánnal privátban lerendezni ezt a dolgot, és ha bármi változás van, akkor jelezni fogom" - mondta a Borsnak Pamela. "Természetesen egyeztettem a gyermekem édesanyjával a műsorral kapcsolatban, és Pamela beleegyezett, hogy ha Nati szeretne, akkor forgathat. Márpedig Nati nagyon szeret az édesapjával forgatni" - mondta korábban Berki. "Ez egy színtiszta jogi kérdés, innentől kezdve csak négy emberre tartozik: Pamelára, rám és az ügyvédeinkre" - tette most hozzá.

Ronaldóval bulizott Ibizán Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ronaldoval-bulizott-ibizan-vajna-timi.htmlRonaldóval bulizik Ibizán Vajna Timi. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ujabb-reszletek-derultek-ki-janicsak-veca-autobaleseterol.htmlÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetéről: az énekesnő autójába ámokfutó hajtott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoRonaldóval bulizott Ibizán Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ronaldoval-bulizott-ibizan-vajna-timi.htmlRonaldóval bulizik Ibizán Vajna Timi. TV + SztárokOrigoSzakított Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-szakitott-kammerer-zoltan.htmlSzakított Kammerer Zoltán és Kárász Anna. TV + SztárokOrigoNyolc hónap házasság után válik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-nyolc-honap-hazassag-utan-valik-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth néhány hónapnyi házasság után bejelentették, elválnak egymástól.TV + SztárokOrigoFéltették barátai Mujahid Zolit, nehogy Szécsi Pál sorsára jussonhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-feltettek-baratai-mujahid-zoli-enekest-nehogy-szecsi-pal-sorsara-jusson.htmlA tragikus sorsú Szécsi Pál dalait a mai napig több zenész is feldolgozza. Gyakran énekli őket Mujahid Zoli is, aki sorsközösséget érez Szécsivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.