Gáspár Evelinnek csóró férjet keresett rokona Ázsiában

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
Gáspár Evelin Ázsia férj Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelinnek akart férjet találni az Ázsia Expressz forgatása alatt rokona, Zsolti. 

Gáspár Evelin is szerepel az Ázsia Expressz második részében, amely ősztől került majd a TV2 képernyőjére. Rokonával, Gáspár Zsoltival ment végig az izgalmas kalandon, akinek egy titkos küldetése is volt az út alatt: férjet akart fogni Evelinnek.

Csóró férjet akart fogni rokona Gáspár Evelinnek Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Eljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok--Árpa Attila nagyon megváltozott: így néz ki most – Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190813-arpa-attila-nagyon-megvaltozott-igy-nez-ki-most-foto.htmlÁrpa Attila elég komoly változáson esett át: rá sem lehet ismerni. TV + SztárokOrigoLiam Hemsworth megtörte a csendet: ezt üzente a válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-liam-hemsworth-megtorte-a-csendet-ezt-uzente-valasarol.htmlLiam Hemsworth első és egyetlen nyilatkozata a válásáról: 8 hónap után futott zátonyra a frigy. TV + Sztárok--Tóth Andi fürdőruhás fotója beindította a férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20190813-toth-andi-furdoruhas-fotoja-beinditotta-a-ferfiakat.htmlTóth Andi fürdőruhás fotóval kedveskedett rajongóinak: be is indította a férfi követőit. TV + Sztárok--Csúszik Demcsák Zsuzsa esküvője: az ügyintézés lassítja a folyamatothttp://www.life.hu/sztarok/20190813-csuszik-demcsak-zsuzsa-eskuvoje-az-ugyintezes-lassitja-a-folyamatot.htmlDemcsák Zsuzsa nagyon szeretne már itthon is összeházasodni szerelmével, de erre egyelőre nem kerülhet sor. Hiába volt az az álma, hogy augusztusi születésnapjára már férjes asszony lesz, erről le kell mondania. TV + SztárokOrigoCzippán Anettet bikiniben fotózta a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190812-czippan-anettet-bikiniben-fotozta-a-ferje.htmlCzippán Anett egy szexi fotót posztolt magáról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.