étkezési zavar Singh Viki gyerekkor kórház életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki elárulta, gyermekként étkezési zavarai voltak.

Singh Viki bomba formában van: bár tudja, soha nem lesz nádszálvékony, tökéletesen elégedett a vonalaival, és mára teljes mértékben sikerült elfogadnia önmagát. Nem volt ez mindig így, fiatal korában étkezési zavarokkal küzdött.

Gyerekkoromban sokat ingadozott a súlyom, és az evési zavaraim miatt még kórházba is kerültem. Ám jó ideje rátaláltam egy útra, amiről a bejegyzésem is szólt: a nyaralás alatt feljött rám pár kiló, de ezzel nincs semmi probléma, hiszen nyár van, és nem lehet állandóan koplalni. Nem én leszek az a csaj, aki ha elutazik valahová, csak salátát fog enni, mert egy jó étkezés is hozzátartozik a fontos pillanatokhoz. De egy kis odafigyeléssel és edzéssel nagyon szépen alakítható a testünk” – nyilatkozta a Borsnak.

Singh Viki elégedett önmagával Forrás: Instagram
Apró sortban mutatta meg lábait Katalin hercegné: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-apro-sortban-mutatta-meg-labait-katalin-hercegne.htmlMegmutatta hosszú lábait Katalin hercegné. TV + Sztárok--Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Katy Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-ferfi-katy-perryt.htmlKaty Perryt zaklatással vádolja az a férfi, aki szerepelt a Teenage Dream című dalhoz készült klipben. TV + Sztárok--Nacsa Olivér és felesége kampányt indít a felelős állattartásérthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-nacsa-oliver-es-felesege-kampanyt-indit-a-felelos-allattartasert.htmlNacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében. TV + SztárokOrigoEljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok--Tóth Andi fürdőruhás fotója beindította a férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20190813-toth-andi-furdoruhas-fotoja-beinditotta-a-ferfiakat.htmlTóth Andi fürdőruhás fotóval kedveskedett rajongóinak: be is indította a férfi követőit. TV + Sztárok--A színpadon érte baleset az USNK rapperéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-a-szinpadon-erte-baleset-az-usnk-rapperet.htmlBaleset érte az USNK rapperét, Kundit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.