Liam Hemsworth megtörte a csendet: ezt üzente a válásáról

Miley Cyrus Liam Hemsworth válás nyilatkozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Hemsworth első és egyetlen nyilatkozata a válásáról: 8 hónap után futott zátonyra a frigy. 

Liam Hemsworth és Miley Cyrus kapcsolata nem először fut zátonyra, csakhogy ezúttal valószínűleg nincs visszaút. A két fiatal tavaly év végén kötötte össze az életét, ám a frigy egy évig sem tartott. 8 hónap után elválnak útjaik, és ezúttal nem csak egy pletykáról van szó, ugyanis a szakításukról már korábban is röppentek fel hírek. Közleményben tudatták a tényt, most pedig Liam Hemsworth szólalt meg az üggyel kapcsolatban Instagram-oldalán.

Liam Hemsworth megtörte a csendet Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

„Csak egy gyors megjegyzés: Miley és én nemrégiben elváltunk, és én nem kívánok neki mást, mint egészséget és boldogságot. Ez magán gy, nem tettem és nem is fogok tenni semmilyen nyilatkozatot egyetlen újságírónak vagy médiamunkásnak sem. Minden tőlem származottnak feltüntetett idézet hazugság” – írta Instagram-oldalán a színész.

Tóth Andi fürdőruhás fotója beindította a férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20190813-toth-andi-furdoruhas-fotoja-beinditotta-a-ferfiakat.htmlTóth Andi fürdőruhás fotóval kedveskedett rajongóinak: be is indította a férfi követőit. TV + Sztárok--Csúszik Demcsák Zsuzsa esküvője: az ügyintézés lassítja a folyamatothttp://www.life.hu/sztarok/20190813-csuszik-demcsak-zsuzsa-eskuvoje-az-ugyintezes-lassitja-a-folyamatot.htmlDemcsák Zsuzsa nagyon szeretne már itthon is összeházasodni szerelmével, de erre egyelőre nem kerülhet sor. Hiába volt az az álma, hogy augusztusi születésnapjára már férjes asszony lesz, erről le kell mondania. TV + SztárokOrigoCzippán Anettet bikiniben fotózta a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190812-czippan-anettet-bikiniben-fotozta-a-ferje.htmlCzippán Anett egy szexi fotót posztolt magáról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoA színpadon érte baleset az USNK rapperéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-a-szinpadon-erte-baleset-az-usnk-rapperet.htmlBaleset érte az USNK rapperét, Kundit. TV + SztárokOrigoElképesztő tehetsége van Gönczi Gábor kisfiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-elkepeszto-tehetsege-van-gonczi-gabor-kisfianak.htmlKiderült, elképesztő zenei tehetséggel áldotta meg a természet Gönczi Gábor kisfiát. TV + SztárokOrigoMár a dátum is megvan: ekkor tér vissza Magyarországra Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20190812-shane-tusup-ekkor-ter-vissza-magyarorszagra.htmlHosszú Katinka exférje és volt edzője meglehetősen régen járt hazánkban, a válási procedúrát már Amerikából vezényelte le. Most azonban bejelentette: visszatér Magyarországra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.