Szexuális zaklatással vádolják Plácido Domingót

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff -
Plácido Domingo metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Domingót több nő is szexuális zaklatással vádolta meg. Az énekes közleményt adott ki, azt mondta, a vádak harminc évvel ezelőttiek, ráadásul pontatlanok, de hangsúlyozta, senkit sem akart megbántani vagy kellemetlen helyzetbe hozni.

A vádak szerint a világhírű operaénekes több kolléganőjére is nyomást gyakorolt, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek vele. Nyolc operaénekesnő és egy táncosnő állt eddig a nyilvánosság elé, de a hírek szerint ettől többen is vannak. Patricia Wulf operaénekesnő például azt állítja, hogy Domingo állandóan a melleit nézte, ráadásul akik visszautasították a férfi közeledését, azok szakmailag hátrányba kerültek – írja az Euronews.

Plácido Domingo és fia, ifjabb Plácido Domingo Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff

Plácido Domingo közleményt adott ki, melyben azt írja, hogy a vádak már harminc évre nyúlnak vissza, nagyon nyugtalanítóak számára, ráadásul pontatlanok is. Hangsúlyozza, bármilyen régen is történt, sajnálja, ha bárkit is megbántott. Úgy gondolja, hogy minden kapcsolata közös megegyezésen alapult.

Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Katy Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-ferfi-katy-perryt.htmlKaty Perryt zaklatással vádolja az a férfi, aki szerepelt a Teenage Dream című dalhoz készült klipben. TV + Sztárok--Nacsa Olivér és felesége kampányt indít a felelős állattartásérthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-nacsa-oliver-es-felesege-kampanyt-indit-a-felelos-allattartasert.htmlNacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében. TV + SztárokOrigo66 éves lett Kánya Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190813-66-eves-lett-kanya-kata.htmlKánya Kata lányával, Wossala Rozinával ünnepelte 66. születésnapját. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek csóró férjet keresett rokona Ázsiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190813--gaspar-evelinnek-csoro-ferjet-keresett-rokona-azsiaban.htmlGáspár Evelinnek akart férjet találni az Ázsia Expressz forgatása alatt rokona, Zsolti. TV + SztárokOrigoEljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok--Liam Hemsworth megtörte a csendet: ezt üzente a válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-liam-hemsworth-megtorte-a-csendet-ezt-uzente-valasarol.htmlLiam Hemsworth első és egyetlen nyilatkozata a válásáról: 8 hónap után futott zátonyra a frigy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.