Intim fotó: fürdés közben mutatta meg magát Lilu

fotó fürdőkád intim Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan fotót tett közzé Lilu, így még nem sokszor láthattuk.

Fürdőkádban, habos testtel fotózták Lilut, ő pedig egy werkfotót mutatott meg közösségi oldalán. A műsorvezető annyit árult el, hogy egy drogérialánc számára készítettek reklámfilmet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nemsokára... @rossmannhungary @nelli05 @annapromo @rraubkatze @tomborsaroltamakeup

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,



Lassan kiderülnek a titkai: milliárdos tartozása volt a Prodigy frontemberénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-lassan-kiderulnek-a-titkai-milliardos-tartozasa-volt-a-prodigy-frontemberenek.htmlKeith Flint tavasszal lett öngyilkos, 49 éves korában felakasztotta magát. Halála után vagyona csaknem kétharmadára csökkent.TV + Sztárok--Három lánykérés után végre esküvőre készül Balázs Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190814-harom-lanykeres-utan-vegre-eskuvore-keszul-balazs-andi.html17 éve van együtt párjával, Gáborral Balázs Andi, az ország Kasszás Erzsije. Három lánykérés után véggre elhatározták, hogy hol és mikor akarnnak összeházasodni.TV + Sztárok--Sziget 2019: kerekesszékes rajongó törhette szét Dave Grohl gitárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-sziget-2019-kerekesszekes-rajongo-torhette-szet-a-dave-grohl-gitarjat-foo-fighters.htmlA Sziget fesztivál utolsó estéjét a Foo Fighters tette emlékezetessé. A kétórás koncertet a rossz idő ellenére rengetegen tombolták végig, ám a legemlékezetesebb bizonyára egy kerekesszékes rajongónak marad ez az este. TV + SztárokOrigoPálmafa alatt, apró bikiniben napozik Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190814-egy-palmafa-alatt-apro-bikiniben-napozik-szorcsik-viki.htmlSzorcsik Viki apró bikiniben mutatta meg magát. TV + Sztárok--Szakításuk után máris társkeresőn tűnt fel Kárpáti Rebeka exehttp://www.life.hu/sztarok/20190814-szakitasuk-utan-maris-tarskereson-tunt-fel-karpati-rebeka-exe.htmlNéhány hete még úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel focista között, ám néhány napja kiderült, hogy szakítottak. Úgy tűnik, a labdarúgó nem bánkódott sokáig. TV + SztárokCinthya Dictator szívesen űzi az utcai sportokathttp://www.life.hu/sztarok/20190814-cinthya-dictator-szivesen-uzi-az-utcai-sportokat.htmlCinthya Dictator elárulta, érdeklik az utcai sportok, szívesen gördeszkázik és görkorizik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.