Szakításuk után máris társkeresőn tűnt fel Kárpáti Rebeka exe

Forrás: Kárpáti Rebeka Instagram -
Völgyi Dániel társkereső Kárpáti Rebeka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete még úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel focista között, ám néhány napja kiderült, hogy szakítottak. Úgy tűnik, a labdarúgó nem bánkódott sokáig.

Pár hete Kárpáti Rebeka még arról beszélt, hogy összeköltözésük óta minden a legnagyobbb rendben van a párkapcsolatukkal, mégis hirtelen szakítottak. A Ripost most kiszúrta, hogy Dániel máris egy népszerű társkeresőn kutatja az újabb szerelmet. A sportoló több fotót is feltöltött magáról.

Völgyi Dániel és Kárpáti Rebeka kapcsolatuk elején Forrás: Kárpáti Rebeka Instagram

A lap megkereste Rebekát is, aki nem kívánt nyilatkozni.

A pár nem először szakított, egyszer már megpróbálták külön, de újra összejöttek, és már az esküvőjüket tervezték.

Cinthya Dictator szívesen űzi az utcai sportokathttp://www.life.hu/sztarok/20190814-cinthya-dictator-szivesen-uzi-az-utcai-sportokat.htmlCinthya Dictator elárulta, érdeklik az utcai sportok, szívesen gördeszkázik és görkorizik. TV + SztárokOrigoHangfelvétel bizonyítja, hogy Elvis Presley ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hangfelvetel-bizonyitj-hogy-elvis-presley-ma-is-el.htmlElőkerült egy bizarr hangüzenet, amely arról tanúskodik, Elvis ma is él. TV + Sztárok--Szexi fotót posztolt Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190814-szexi-fotot-posztolt-demi-rose.htmlKözösségi oldalán mutatta meg dús kebleit Demi Rose. TV + Sztárok--Hamarosan debütál a TV2 őszi műsorkínálatahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hamarosan-debutal-a-tv2-oszi-musorkinalata.htmlAugusztus utolsó napjaiban debütál a TV2 őszi műsorkínálata – számolt be róla a csatorna közleményben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy kérte meg Károly herceg Diana kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-igy-kerte-meg-karoly-herceg-diana-kezet.htmlKiderült, hogy Diana idegességében kinevette Károly herceget, amikor megkérte a kezét. TV + Sztárok--Súlyos sérülést szenvedett Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-sulyos-serulest-szenvedett-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-soran.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, sérülésekkel csinálta végig az Ázsia Expressz második évadát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.