Kenderesi Tamás rendőrségi irataiba nyert betekintést az úszószövetség elnöke

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
rendőrség jegyzőkönyv szexuális zaklatás Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Úszó Szövetség elnöke betekinthetett a koreai rendőrségi jegyzőkönyvbe, és érdekes dologra lett figyelmes.

Kenderesi Tamás nem térhetett haza társaival a vizes világbajnokságról, mert egy szórakozóhelyen történtek miatt dolga akadt a dél-koreai rendőrséggel. Saját bevallása szerint megérintette egy táncoslány fenekét, aki feljelentést tett ellene. A Magyar Úszó Szövetség elnöke, Wladár Sándor azonnal leült beszélni az úszóval annak hazatérte után, és azt kérte Kenderesitől, mondja el a teljes igazságot.

Kenderesi Tamás ügyéről nyilatkozott a Magyar Úszó Szövetség elnöke Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Bizonyos vagyok abban, hogy ő ezt el is mondta. Ezután összehívattam a fegyelmi bizottságot, és amennyiben Kvagdzsuból megérkeztek a hivatalos iratok, amik tartalmazzák, hogy mi történt, lefolytatják az itthoni fegyelmi vizsgálatot" - mondta az InfoRádiónak az elnök. Hozzátette, betekinthetett az ottani rendőrség jegyzőkönyvébe, és azt látta, hogy a szexuális zaklatás szóösszetétel egyáltalán nem szerepel az iratokban. "Én ezt magam a saját szememmel láttam" - mondta.

Le kellett állítani a Drága örökösök forgatását: rosszul lett a sorozat Józsijahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-le-kellett-allitani-a-draga-orokosok-forgatasat-rosszull-lett-a-sorozat-joszija.htmlLe kellett állítani a Drága örökösök forgatását, mert a sorozat Józsijának furcsa kiütései lettek. TV + Sztárok--A Metallica rengeteg pénzt adományozott egy romániai gyerekkórház építésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190815-a-metallica-rengeteg-penzt-adomanyozott-egy-romaniai-gyerekkorhazra.htmlA Metallica 250 ezer eurót (81 millió forintot) adományozott az első romániai gyermekonkológiai klinika építésére. TV + Sztárok--Félmeztelenül, tangában riszál Heidi Klum – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-felmeztelenul-tangaban-riszal-heidi-klum.htmlHeidi Klum egy szál tangában villantotta meg a fenekét. TV + Sztárok--Szinetár Dóra elárulta, számára mi az élet értelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190815-szinetar-dora-elarulta-szerinte-mi-az-elet-ertelme.htmlSzinetár Dóra kifejtette, szerinte mi a dolgunk a világban és mi az élet értelme. TV + SztárokOrigoKirály Linda szeretne anya lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiraly-linda-szeretne-anya-lenni.htmlKirály Linda is szeretne édesanya lenni, ehhez azonban előbb az egészségét kell rendbe tennie. TV + SztárokOrigoKiderült, miért válik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiderult-miert-valik-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlMiley és Liam barátai is megszólaltak a sztárpár válásáról és az ehhez vezető okokról. Mindenki a másik felet hibáztatja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.