Kiderült, miért válik Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Forrás: Getty Images -
Miley Cyrus Liam Hemsworth drog válás alkohol megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley és Liam barátai is megszólaltak a sztárpár válásáról és az ehhez vezető okokról. Mindenki a másik felet hibáztatja. 

Miley Cyrus és Liam Hemsworth bejelentették, hogy 8 hónap házasság után elválnak. A hír meglepte a rajongókat, ugyanakkor a legfrissebb pletykák szerint a barátok számára nem volt olyan megdöbbentő a szakításuk. Miley és Liam barátai is nyilatkoztak a két sztár kapcsolatáról, és úgy tűnik, bőven voltak problémáik: alkoholizálás, drogfogyasztás és megcsalás is belefért a rövidke házasságba.

Miley és Liam kapcsolata ezek szerint nem volt egy álom Forrás: Getty Images

Miley ismerősei természetesen Liamet teszik felelőssé a dolgok alakulásáért. Elmondásuk szerint

a színész sokat ivott, és rendszeresen használt drogokat,

amit Miley nem nézett jó szemmel. Állítólag az énekesnő mindent megtett azért, hogy megmentse a házasságukat, de Liam szenvedélyeivel nem tudott mit kezdeni, főleg úgy, hogy korábban neki is akadtak gondjai a tudatmódosító szerekkel.

A színész barátai viszont egészen más képet festettek:

leszögezték, hogy a valódi probléma Miley hűtlensége volt.

Szerintük az énekesnő csak a csalfaságáról próbálja elterelni a figyelmet azzal, hogy Liamet drogfogyasztónak és alkoholistának állítja be – írja a TMZ.

Intim fotókkal zaklatták Szőcs Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190815-intim-fotokkal-zaklattak-szocs-renit.htmlSzőcs Renáta a kamerák előtt vallott arról, hogy nemrég egy ismeretlen fanatikus intim fotókkal bombázta. TV + SztárokOrigoSzerelméről, Telegdy Ádámról vallott Kapás Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-szerelmerol-telegdy-adamrol-vallott-kapas-bogi.htmlPárkapcsolatáról vallott Kapás Boglárka. TV + Sztárok--Igazi bomba nő lett Sylvester Stallone lánya: tündökölt első filmjének premierjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-igazi-bombano-lett-sylvester-stallone-lanya-tundokolt-elso-filmjenek-premierjen.htmlSistine 21 éves, és édesapja nyomdokaiba lépett. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a közösségi oldalán reagált az ékszerlopási ügyérehttp://www.life.hu/sztarok/20190815-demcsak-zsuzsa-a-kozossegi-oldalan-reagalt-az-ekszerlopasra.htmlDemcsák Zsuzsa először posztolt a közösségi oldalára azóta, hogy ellopták tőle az ékszereit. TV + SztárokOrigoFriss! Váratlanul távozik az RTL Klub műsorvezetője, Wossala Rozinahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-varatlanul-tavozik-az-rtl-klub-musorvezetoje-wossala-rozina.htmlNagyon meglepődhettek ma a Reggeli nézői, Papp Gergő ugyanis bejelentette, hogy Wossala Rozinát ma láthattuk utoljára a képernyőn, befejezi a műsorvezetést. Rozina másfél évig volt a Reggeli csapatának tagja. TV + Sztárok--Mentőt kellett hívni fellépése előtt Keresztes Ildikóhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-mentot-kellett-hivni-fellepese-elott-keresztes-ildikohoz.htmlKeresztes Ildikó egyik koncertje előtt rosszul lett a nagy kánikulában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.