Mentőt kellett hívni fellépése előtt Keresztes Ildikóhoz

Forrás: BeneSari/Bencesariphoto -
mentő Montenegro Keresztes Ildikó fellépés infúzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó egyik koncertje előtt rosszul lett a nagy kánikulában.

Keresztes Ildikó Montenegróban koncertezett néhány nappal ezelőtt, amikor váratlan dolog történt: a rekkenő hőségben rosszul lett. Szerencsére nagyobb baj nem történt, a kiérkező mentők ellátták, így már magabiztosan léphetett a színpadra.

Iszonyú volt a páratartalom. Gyerekkorom óta rosszul viselem a kánikulát és a kialvatlanságot. A koncert előtt sajnos mindegyik probléma fennállt. A buszban nem tudtam aludni, kicsit leamortizálódtam, amire odaértünk Montenegróba. Szédültem, émelyegtem, nagyon rosszul voltam. Mentőt kellett hívni hozzám közvetlenül fellépés előtt! A nővér fiziológiai sóoldatot kötött be infúzióval, hogy lábra tudjak állni. Szerencsére gyorsan jobban lettem, nem kellett megváratni a közönséget. Fergeteges bulit csaptunk” – mesélte az énekesnő a hot! magazinnak.

Keresztes Ildikó fellépése előtt lett rosszul Forrás: BeneSari/Bencesariphoto
Kivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kivonult-a-rendorseg-demcsak-zsuzsahoz.htmlKivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsához: ismeretlen tettes ugyanis elvitte a tévés ékszereit. TV + SztárokOrigoUnokájára hagyja egymilliárdos vagyonát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-unokajara-hagyja-egymilliardos-vagyonat-oszter-sandor.htmlKilencéves unokájára, Hunorra hagyja egymilliárdos vagyonát Oszter Sándor. TV + Sztárok--Három lánykérés után végre esküvőre készül Balázs Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190814-harom-lanykeres-utan-vegre-eskuvore-keszul-balazs-andi.html17 éve van együtt párjával, Gáborral Balázs Andi, az ország Kasszás Erzsije. Három lánykérés után végre elhatározták, hogy hol és mikor akarnak összeházasodni. TV + Sztárok--Pálmafa alatt, apró bikiniben napozik Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190814-egy-palmafa-alatt-apro-bikiniben-napozik-szorcsik-viki.htmlSzorcsik Viki apró bikiniben mutatta meg magát. TV + Sztárok--Cinthya Dictator szívesen űzi az utcai sportokathttp://www.life.hu/sztarok/20190814-cinthya-dictator-szivesen-uzi-az-utcai-sportokat.htmlCinthya Dictator elárulta, érdeklik az utcai sportok, szívesen gördeszkázik és görkorizik. TV + SztárokOrigoHamarosan debütál a TV2 őszi műsorkínálatahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hamarosan-debutal-a-tv2-oszi-musorkinalata.htmlAugusztus utolsó napjaiban debütál a TV2 őszi műsorkínálata – számolt be róla a csatorna közleményben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.