Törölték Schobert Lara közösségi oldalát - Az egész családot megdöbbentette a hír

Forrás: Schobert Lara -
Schobert Lara bikini kihívó Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara meglehetősen nagy követőtábora (154 ezer rajongó) csalódott lehet, Rubint Réka és Schobert Norbi lányának ugyanis törölték a profilját az Instagramról. Az egész család megdöbbent a váratlan eseménytől, de a szülők már próbálják kideríteni, hogy mi történhetett. 

"A Szigeten voltunk, amikor ez történt. Én Norbikával egy koncerten, Lara pedig egy másikon, ahonnan még láttam is, hogy hasonlóan, mint mások, videót töltött fel a koncert pillanataiból. Aztán egy órával később hívott, nézzem meg a profilját, mert elérhetetlen. Még csak értesítést sem kapott. A kollégáim azóta írtak egy hivatalos levelet az Instagramnak. Kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz" – mondta a Blikknek Rubint Réka.

Schobert Lara bikinis posztjai most elérhetetlenek. Forrás: Schobert Lara

A 15 éves Lara sok bikinis fotót posztol magáról a nyári hónapokban, talán ezt találta túl merésznek a rendszer, mivel kiskorú személyről van szó, de egyelőre ez is csak feltételezés. Réka szerint egyébként nem ez lehet az ok, szerinte lánya soha nem posztolt túlságosan provokatív képeket: "Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott" - mondja Réka, aki azt is elárulta, gyermekei sokszor kikérik a véleményét az oldaluk kezeléséről, illetve a posztolandó képeikről.

A Blikknek nyilatkozó online marketing szakember szerint valószínűleg az Instagram vizsgálódik, nem pedig a profil feltöréséről van szó: "Amerikában rendkívül szigorúan veszik a kiskorúak profiljának ellenőrzését. Ilyenkor az édesanya igazolhatja, hogy a gyereke látható a képeken, és szülői felügyelet mellett kezeli az oldalát" – magyarázta Szinte Lóránd a lapnak.

Radics Gigi szakított amerikai pasijával: "Hiába mentem ki hozzá"http://www.life.hu/sztarok/20190815-radics-gigi-ujra-szakitott-amerikai-pasijaval.html2018 ősze óta volt együtt Radics Gigi és amerikai szerelme, Kai. Szerelemük azonban nem bírta a több ezer kilóméteres távolságot. TV + Sztárok--20 év után vége Wolf Kati házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-20-ev-utan-vege-wolf-kati-hazassaganak.htmlWolf kati 20 év után két gyermekével együtt elköltözött a férjétől. Az énekesnő szerette volna úgy felneveleni a lányait, ahogy őt is a szülei, évtizedeken keresztül boldogságban, nyugalomban, veszekedés nélkül, ám - ahogy mondja - máshogy osztotta a sors. TV + SztárokOrigoSziget 2019: kerekesszékes rajongó törhette szét Dave Grohl gitárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-sziget-2019-kerekesszekes-rajongo-torhette-szet-a-dave-grohl-gitarjat-foo-fighters.htmlA Sziget fesztivál utolsó estéjét a Foo Fighters tette emlékezetessé. A kétórás koncertet a rossz idő ellenére rengetegen tombolták végig, ám a legemlékezetesebb bizonyára egy kerekesszékes rajongónak marad ez az este. TV + SztárokOrigoLassan kiderülnek a titkai: milliárdos tartozása volt a Prodigy frontemberénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-lassan-kiderulnek-a-titkai-milliardos-tartozasa-volt-a-prodigy-frontemberenek.htmlKeith Flint tavasszal lett öngyilkos, 49 éves korában felakasztotta magát. Halála után vagyona csaknem kétharmadára csökkent. TV + Sztárok--Úgy tűnik, Aurelióhoz nem tér vissza korábbi menyasszonya, Dominika Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-ugy-tunik-aureliohoz-nem-ter-vissza-korabbi-menyasszonya-dominika-reka.htmlHiába könyörgött élő adásban egykori szerelmének Aurelio, úgy tűnik, Dominika Réka nem fogadja őt vissza. TV + SztárokOrigoHamarosan debütál a TV2 őszi műsorkínálatahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hamarosan-debutal-a-tv2-oszi-musorkinalata.htmlAugusztus utolsó napjaiban debütál a TV2 őszi műsorkínálata – számolt be róla a csatorna közleményben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.