Claudia Schiffer meztelenül fekszik a fűben - Fotó

Claudia Schiffer meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia Schiffer egy régi, meztelen fotót mutatott magáról: nagyon dögös. 

Claudia Schiffer egy régi fotóval forrósította fel a hangulatot az Instagram-oldalán. A gyönyörű modell megmutatta, hogyan nézett ki annak idején teljesen meztelenül. A fűben fetrengve kapták lencsevégre, és eszméletlenül nézett ki, de most sincs oka panaszra.

Tóth Gabi nem foglalkozik a társadalmi elvárásokkal: így érzi jól magát a bőrébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-toth-gabi-nem-foglalkozik-a-tarsadalmi-elvarasokkal-igy-erzi-jol-magat-a-boreben.htmlTóth Gabi arra ösztönzi a kismamákat, hogy ne foglalkozzanak mások véleményével csak azzal, hogy jól érezzék magukat a bőrükben - ő is leszámolt már a társadalmi elvárásokkal. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki félmeztelenül napozik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-szorcsik-viki-felmeztelenul-napozik.htmlOrigoMadonna 61 évesen is nagyon hajlékony: ekkorát terpesztett - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-madonna-61-evesen-is-nagyon-hajlekony-ekkorat-terpesztett.htmlMadonna nem tud és nem is akar megöregedni: 61 évesen is terpesztéssel készül a bulira. TV + Sztárok--Kiderült, mennyire szeretik a brit királyi családot: II. Erzsébet a legnépszerűbbhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-kiderult-mennyire-szeretik-a-brit-kiralyi-csaladot-ii-erzsebet-a-legnepszerubb.htmlKözvélemény-kutatást készítettek, hogy kiderítsék, mennyire kedvelik az alattvalók a brit királyi család tagjait. Kiderült, ki az, akit a legjobban és a legkevésbé szeretnek.TV + Sztárok--Bikiniben hódít Kiszel Tünde - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-bikiniben-hodit-kiszel-tunde.htmlKiszel Tünde horvátországi nyaralásáról posztolt bikinis fotókat. TV + SztárokOrigoRadics Gigi formás fenekét dicsérik a rajongók a közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-radics-gigi-formas-feneket-dicserik-a-rajongok-a-kozossegi-oldalon.htmlRadics Gigi megvillantotta formás fenekét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.