Melltartó nélkül fotózták Dallos Bogit

X-Faktor melltartó nélkül szexi melltartó mentor Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltartó nélkül pózolt a kamerának az X-Faktor új női mentora, Dallos Bogi.

Szokatlanul merész fotó készült Dallos Bogiról. Az X-Faktor új női mentora ezúttal melltartó nélkül állt a kamera elé. Persze így sem mutatott sok mindent magából, egy blézer takarja el a bájait.

A fotóhoz írt szövegből kiderült, hogy már nagyon várja, hogy elkezdődjenek az élő show-k.

Képzeljétek, végeztünk az X-Faktor mentorház forgatásával is. Azt hiszem nem túlzás azt mondanom, hogy az egész műsor életem élménye, és nagyon szeretem, tisztelem az embereket, akikkel együtt éljük át ezt a kalandot."

Félmeztelenül, tangában riszál Heidi Klum – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-felmeztelenul-tangaban-riszal-heidi-klum.htmlHeidi Klum egy szál tangában villantotta meg a fenekét. TV + Sztárok--Szinetár Dóra elárulta, számára mi az élet értelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190815-szinetar-dora-elarulta-szerinte-mi-az-elet-ertelme.htmlSzinetár Dóra kifejtette, szerinte mi a dolgunk a világban és mi az élet értelme. TV + SztárokOrigoShane Tusup a 15 éves úszótehetség Bujdosó Zsombor edzője leszhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-shane-tusup-a-15-eves-uszotehetseg-bujdoso-zsombor-edzoje-lesz.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Shane Tusup Hosszú Katinka olasz ellenfelének edzője lesz, de a magyar úszótehetség, a 15 éves Bujdosó Zsombor felkészülésének irányítását is átveszi.TV + Sztárok--Két és fél év után szakított párjával Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190816-ket-es-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-babos-timea.htmlA legsikeresebb magyar teniszezőnő és párja, Péter két és fél évig voltak együtt. TV + SztárokOrigoKirály Linda szeretne anya lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiraly-linda-szeretne-anya-lenni.htmlKirály Linda is szeretne édesanya lenni, ehhez azonban előbb az egészségét kell rendbe tennie. TV + SztárokOrigoMentőt kellett hívni fellépése előtt Keresztes Ildikóhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-mentot-kellett-hivni-fellepese-elott-keresztes-ildikohoz.htmlKeresztes Ildikó egyik koncertje előtt rosszul lett a nagy kánikulában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.