Michael Madsen pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt

Forrás: instagram.com/michaelmadsenofficial -
ittas vezetés börtön Michael Madsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta meg ilyen olcsón.

Madsen márciusban a kaliforniai Malibuban ült ittasan a Land Roverje volánja mögé, és hajtott neki egy oszlopnak. A balesetben senki sem sérült meg, de a rendőrség rövid időre őrizetbe vette. Tárgyalását a héten tartották meg. A színész elismerte, hogy ittasan vezetett, így sikerült elkerülnie a komolyabb büntetést. A bíróság négy nap börtönben letöltendő büntetést szabott ki rá, és öt évre próbaidőre bocsátotta - közölte csütörtökön a Los Angeles-i ügyészség hivatala.

Michael Madsen Forrás: instagram.com/michaelmadsenofficial

Madsennek tíz év alatt ez volt a második ittas vezetési ügye. A bírósági dokumentumok szerint akár egy évi börtönbüntetést is kiszabhattak volna rá.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.