Bódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg a feleségét

Bódi Csaba ajándék születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg a feleségét születésnapja alkalmából. 

Bódi Csaba igyekszik minden jóval elhalmozni a feleségét, így a születésnapja alkalmából is egy igen különleges ajándékkal lepte meg őt. A sztár az Instagram-oldalán mutatta meg, mit is adott a szerelmének: egy utazást, méghozzá Dubajba.

"Szerelmem, lelki társam és az én másik felem. Boldog születésnapot kívánunk neked, drága mindenünk" - írta a fotóhoz.

Gordon Ramsay kisfia hihetetlenül édes - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-gordon-ramsay-kisfia-hihetetlenul-edes.htmlGordon Ramsay kisfia elképesztően cuki, Instagram-oldalát máris több mint 100 ezer ember követi. TV + SztárokOrigoHeather Locklearnek pszichiátriára kell vonulniahttp://www.life.hu/sztarok/20190817-heather-locklearnek-pszichiatriara-kell-vonulnia.htmlHeather Locklearnek a múltban elkövetett családon belüli erőszak miatt pszichiátriára kell vonulnia.TV + Sztárok--Átütő mellbimbót villantott a 23 éves színésznő, Dove Cameronhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-atuto-mellbimbot-villantott-a-23-eves-szineszno-dove-cameron.htmlDove Cameron énekes- és színésznő felforrósította a hangulatot Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi szexi fehérneműben mutatta meg testét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-palvin-barbi-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-testet.htmlPalvin Barbi ismét egy szexi fotóval kápráztatta el követőit: nagyon dögös ebben a fehérneműben is. TV + SztárokOrigoCurtis elbúcsúzott kisfiától: néhány napig távol lesz tőle - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-curtis-elbucsuzott-kisfiatol-nehany-napig-tavol-lesz-tole.htmlCurtisnek néhány napra el kellett búcsúznia kisfiától: megható fotón osztotta meg a szomorú pillanatot. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt elárulták, miért váltak el valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-angelina-jolie-es-brad-pitt-elarultak-miert-valtak-el-valojaban.htmlNagy port kavart három évvel ezelőtt Angelina Jolie és Brad Pitt válása. A sajtóhírek csúnya perpatvarról számoltak be. A színészpár két tagja most árulta el, szerintük mi vezetett a váláshoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.