Eltűnt Kozso 56 milliós köztartozása: az énekes is meglepődött a hír hallatán

Forrás: Ámokfutók -
hír köztartozás eltűnt NAV Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso jó ideje az adósok listáján szerepel, illetve szerepelt, ugyanis mostanra eltűnt 56 milliós tartozása.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal negyedévente teszi közzé adóslistáját, amelyen olyanok szerepelnek, akiknek 180 napnál régebbi 10 millió forint feletti köztartozásuk van. Kozso is hosszú ideig szerepelt ezen a listán 56 milliós tartozásával. Ám ez azonban már a múlté, az énekes lekerült a felsorolásból.

A Bors megkereste Kozsót az üggyel kapcsolatban, aki maga is meglepődött a hír hallatán, majd hozzátette, hogy fogalma sincs, hogy történt, ahogy azt sem tudja, miért kerülhetett fel erre a bizonyos listára.

Forrás: Ámokfutók

„Tényleg? De jó! Nem is tudtam...Hát azt nem tudom, de igazából nem is szeretnék erről beszélni. Nem tudom, hogy lehet onnan lekerülni, ahogyan azt sem, hogy miért voltam fent” – válaszolt szűkszavúan Kozso.

A napilap azonban megkérdezett egy szakértőt is, aki a következőket mondta:

„Számos módja van annak, hogy az illető lekerüljön a listáról. Például a tartozás egészének vagy egy részének rendezése, végrehajtás útján, a feltárt vagyonelemek lefoglalásával, illetve az elévülési idő lejártával. Utóbbi azonban nem azt jelenti, hogy a tartozás ne állna fenn a jövőben is, csupán tovább nyugszanak, és bármikor elővehetők, behajthatók az adózón, amint az kimutatható jövedelemhez, vagyonhoz jut.”

Kozso a magánéletéről vallott: újra szerelmes

Velencében járt Kozso, ám most nemcsak az utazásáról mesélt, hanem arról is, hogy új szerelem van az életében.

Aurelio nem adja fel: újra üzent szerelmének közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-aurelio-nem-adja-felujra-uzent-szerelmenek-kozossegi-oldalan.htmlAurelio és menyasszona közelmúltban szakítottak. Az egykori Való Világ szereplő azonban nem tudja elfogadni a dolgot. TV + SztárokOrigoFérfi ruhában is szexi Debreczeni Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-ferfi-ruhaban-is-szexi-debreczeni-zita-foto.htmlDebreczeni Zita ezúttal ismét modellként állt a kamerák elé. Egy igen különleges fotósorozat készült a fényképész-celebről. TV + Sztárok--Folytatódik a botrány: nem bánja Para-Kovács és Perjés, hogy beszóltak Ganxsta Zoleenakhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-folytatodik-a-botrany-nem-banja-parakovacs-es-perjes-hogy-beszoltak-ganxsta-zoleenak.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán rádiós-újságíró videójukban durván beszóltak Ganxsta Zolee-nak, aki nyomdafestéket nem tűrően reagált az elhangzottakra. A botrány folytatódik... TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát kirabolták: biztonsági kamera buktathatja le a tolvajthttp://www.life.hu/sztarok/20190817-demcsak-zsuzsat-kiraboltak-biztonsagi-kamera-buktathatja-le-a-tolvajt.htmlMint ismertes Demcsák Zsuzsát a napokban megfosztották értékes órájától. Az egykori műsorvezető a rendőrség segítségét kérte.TV + SztárokOrigoMadonna 61 évesen is nagyon hajlékony: ekkorát terpesztett - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-madonna-61-evesen-is-nagyon-hajlekony-ekkorat-terpesztett.htmlMadonna nem tud, és nem is akar megöregedni: 61 évesen is terpesztéssel készül a bulira. TV + Sztárok--Iszonyatosan kiakadt a YouTube-on Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/sztarok/20190816-iszonyatosan-kiakadt-a-youtubeon-ganxsta-zolee.htmlGansta Zolee nagyon kiakadt egy internetes videó miatt, amit Para-Kovács Imre és Perjés Zoltán készített. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.