Az ország első modellje volt Pataki Ági: 67 évesen újra kamera elé áll

Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971 -
modell Pataki Ági karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Ági az egyike volt az első magyar modelleknek, akik szépségükkel plakátokon, reklámokban hódítottak. 67 évesen ismét modellkedni fog a ma már neves producer.

Pataki Ági 67 évesen is elképesztő formában van, nem is csoda, hogy egy kozmetikai cég őt akarja arcának. Erről mesélt a Borsnak Ági.

A ma már producerként dolgozó egykori modell komoly sikereket ért el a filmes iparban is, ám nagy valószínűséggel újra kamerák elé áll. Elárulta, hogy bár nem keresi a lehetőséget, egy-egy felkérésnek szívesen tesz eleget.

Pataki Ági modellként 1971-ben Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971

"Tenni nem tennék érte, ahogy akkor sem tettem, de ha ugyanilyen véletlenszerűen belecsöppennék, valószínűleg most is kipróbálnám. Ebbe a világba akkoriban mindenki csak úgy belekapott, és egy-két hónapra, maximum egy évre terveztük. Az, hogy húsz évig maradtam a pályán, annak is köszönhető volt, hogy nagyon gyorsan ismertté váltam, és rengeteg munkám lett" - mesélte Ági, aki elárulta, hogy egy ismert márka kereste meg őt.

"De ott van Jane Fonda mint remek ellenpélda, és az sem véletlen, hogy a L'Oreal Helen Mirrent használja reklámarcnak. Innen jöhetett az ötlet, hogy engem is most, 67 évesen keresett meg egy kozmetikai cég."

Így nézett ki karrierje csúcsán a 67 éves magyar modell

A Fabulon mellett olyan termékeket népszerűsített Pataki Ági, mint a Pepsi és a L'Oréal Professionnel. Éppen ezért sokan modellnek is titulálják a Balázs Béla-díjas filmproducert, aki szerdán ünnepli 67. születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.