"A kaland elkezdődött" - Shane Tusup már Olaszországban van

úszás Olaszország Shane Tusup Bujdosó Zsombor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széles vigyorral az arcán jelentkezett be tegnap a reptérről Shane Tusup. Posztjában két új versenyzőjéhez is szólt.

Shane Tusup minden bizonnyal már megérkezett Olaszországba. Ott találkozott új magyar tanítványával is, Bujdosó Zsomborral. Hosszú Katinka egykori férje és edzője a posztjában két új tanítványához is intézett pár szót:
"És a kaland elkezdődött... következő megálló Olaszország! @zsomborbujdoso ne késd le a gépedet! Hamarosan látjuk egymást @ilariazucchero!!!" - írta a mosolygós fotójához Shane Tusup.

Zsombor egyébként nem késte le a gépét, szerencsésen megérkezett, egy táblával a kezében várta a mesterét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m waiting for him #milan #trip #waiting

Zsombor Bujdosó (@zsomborbujdoso) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázs kisfiát fotózta: gyönyörű pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20190819-sebestyen-balazs-kisfiat-fotozta-gyonyoru-pillanat.htmlRitkán oszt meg közösségi oldalán fotókat családjáról Sebestyén Balázs, ám ezúttal kivételt tett és kisebbik fiáról posztolt. TV + Sztárok--Szexi és szerelmes fotó: így öleli egymást Rubint Rella és szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190819-szexi-es-szerelmes-foto-igy-oleli-egymast-rubint-rella-es-szerelme.htmlRubint Rellát meglepetésutazással lepte meg szerelme, a focista Novothny Soma. TV + SztárokOrigoÚton a világhír felé? Radics Gigi szárnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-uton-a-vilaghir-feleradics-gigi-szarnyal.htmlRadics Gigi karrierje szárnyal. Luis Fonsival lépett fel az énekesnő, korábban pedig a Hungaroringen énekelte el a Himnuszt. TV + Sztárok--Megyeri Csilla pszichológushoz járt, amiért sokan bántották http://www.life.hu/sztarok/20190819-megyeri-csilla-pszichologushoz-jartamiert-sokan-bantottak.htmlMegyeri Csillát úgy ismerte meg az ország, hogy adásban lerusnyázta a nőket, majd több sértő megjegyzést is tett. Felkapta őt a média, mémek készültek belőle, és bár megkapta, amire vágyott, és híres lett, sosem akart botrányceleb lenni. TV + Sztárok--Shane Tusup így akarja legyőzni Hosszú Katinkát: megszólalt az úszóedzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-shane-tusup-igy-akarja-legyozni-hosszu-katinkat-megszolalt-az-uszoedzo.htmlMint kiderült, Shane Tusup teljes titokban elfogadta Ilara Cusinato olasz úszóbajnok felkérését, hogy készítse őt fel a következő ötcsillagos játékokra. A mindössze 19 éves lány nagy ellenfele Hosszú Katinkának. TV + Sztárok--Kelemen Anna új társat talált: a közösségi oldalán mutatta behttp://www.life.hu/sztarok/20190819-kelemen-anna-uj-tarsat-talalt-kozossegi-oldalan-mutatta-be.htmlKelemen Anna megmutatta, ki került közel a szívéhez. TV + Sztárok--







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.