Hegyi Barbara dekoltázs bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara egy medence lépcsőjén, tengerkék bikiniben mutatta meg tökéletes idomait.

A színésznő munka miatt tartózkodott egy welness-szállodában, és összekötötte a kellemest a hasznossal: utolsó napján megmártózott a medencében, a lépcsőn fekve élvezte a nap sugarait.



Heidi Klum egy jachton villantotta meg mellbimbóithttp://www.life.hu/sztarok/20190819-heidi-klum-egy-jachton-villantotta-meg-mellbimboit.htmlHeidi Klum egy jahton időzik újdonsült, fiatal férjével, Bill Kaulitz-cal. Nyilvánvaló, hogy az egykori szupermodell nem vitt magával sok ruhát.TV + SztárokOrigoTitokban megnősült Dwayne Johnsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-titokban-megnosult-dwayne-johnson.htmlA közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt Dwayne Johnson: a hétvégén elvette szerelmét, Lauren Hashian színésznőt. 12 év együttlét után tették hivatalossá a kapcsolatukat. TV + Sztárok--"A kaland elkezdődött" - Shane Tusup már Olaszországban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-a-kaland-elkezdodott-shane-tusup-mar-olaszorszagban-van.htmlSzéles vigyorral az arcán jelentkezett be tegnap a reptérről Shane Tusup. Posztjában két új versenyzőjéhez is szólt. TV + Sztárok--Várkonyi Andi vicces fotóval nosztalgiázott: volt partnerével látható a képenhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-varkonyi-andi-vicces-fotoval-nosztalgiazott-volt-partnerevel-lathato-a-kepen.htmlVárkonyi Andi vicces fotót talált a telefonjában egy régi Tények adásról, amelyet azonnal meg is osztott a követőivel. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kisfiát fotózta: gyönyörű pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20190819-sebestyen-balazs-kisfiat-fotozta-gyonyoru-pillanat.htmlRitkán oszt meg a közösségi oldalán fotókat a családjáról Sebestyén Balázs, ám ezúttal kivételt tett, és posztolt a kisebbik fiáról. TV + Sztárok--Shane Tusup így akarja legyőzni Hosszú Katinkát: megszólalt az úszóedzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-shane-tusup-igy-akarja-legyozni-hosszu-katinkat-megszolalt-az-uszoedzo.htmlMint kiderült, Shane Tusup teljes titokban elfogadta Ilara Cusinato olasz úszóbajnok felkérését, hogy készítse őt fel a következő ötcsillagos játékokra. A mindössze 19 éves lány nagy ellenfele Hosszú Katinkának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.