Úton a világhír felé? Radics Gigi szárnyal

Forrás: Radics Gigi - Instagram -
világhírnév énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi karrierje szárnyal. Luis Fonsival lépett fel az énekesnő, korábban pedig a Hungaroringen énekelte el a Himnuszt.

Radics Gigi karrierje szárnyal. Az énekesnő rengeteg időt tölt a tengerentúlon, énekesnői útját egyengeti, közben pedig itthon is elképesztő felkéréseket kapott az elmúlt időszakban: először a Hungaroringen énekelhette el a Himnuszt a Forma–1 élő közvetítésében, amit 51 országban láttak a világban, majd Luis Fonsi hazai koncertjén őt kérték fel vendégszereplőnek, így közös dalt is előadtak.

Radics Gigi Forrás: Radics Gigi - Instagram

"Mindig óriási megtiszteltetés egy előadó számára, amikor felkérik egy ilyen hatalmas eseményen fellépni. Számomra is megdöbbentő volt, hogy rám gondoltak, és persze nagyon örültem, hogy rám esett a választás. Nagy dolog ez az életemben, hiszen minden fellépésen sokat lehet tanulni, ráadásul hiszem, hogy egy jó koncert után, ami nemzetközi visszhangot is kap, egyre többen ismerik meg a nevemet külföldön, többek között a tengerentúlon. Ennél megtisztelőbb születésnapi ajándékot el sem tudnék képzelni, mintsem hogy egy világsztár oldalán énekelhessek magyar közönség előtt. A szülőfalumban lesz a koncert után az ünneplés, több mint száz ismerős, barát és rokon vár rám délutántól, de azt hiszem, ezúttal mindenki megérti a késésem okát" - mesélte boldogan a Blikknek Gigi.

Radics Gigi formás fenekét dicsérik a rajongók a közösségi oldalon


Radics Gigi a közösségi oldalán mutatta meg, mennyire lenyűgöző a kilátás a teraszáról, ám a rajongók a képen valami egészen másra figyeltek fel. Az énekesnőt ugyanis hátulról fotózták, és a képen jól látszik, milyen kerek a feneke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.