Britney Spears magára haragította követőit: másfél milliós cipőt posztolt

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries -
luxus Britney Spears cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears olyat tett, ami miatt a rajongói nagyon megharagudtak rá.

Egy ártatlan posztnak indult, ám nagy balhé lett belőle. Britney Spears egy nem túl ízléses cipőt posztolt közösségi oldalán, amelyhez odaírta, hogy bár négy éve vette a méregdrága eredeti kígyóbőr cipőt 6000 dollárért, vagyis több mint másfél millió forintért, még egyszer sem viselte.

Követői felháborodtak: voltak, akik a pazarlás miatt szólták meg az énekesnőt, de akadtak olyanok is, akik az állatvédelem mellett szólaltak fel és kikérték maguknak a kígyóbőr cipő látványát.

Nagy valószínűséggel nem erre a reakciókra számított Spears kisasszony, bár a posztot nem igazán értjük, miért osztotta meg...

Régen láttuk őket: így néznek ki most Britney Spears gyermekei

Britney Spears manapság tökéletesre gyúrt testéről, edzéseiről szokott képeket posztolni a közösségi oldalán, most azonban egy családi fotóval lepte meg a rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.