Gyászol D. Tóth Kriszta: közösségi oldalán osztotta meg mély fájdalmát

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
gyász vallomás fájdalom D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz időszakon van túl D. Tóth Kriszta, aki elvesztette szeretett kutyáját.

Közösségi oldalán számolt be nehéz időszakáról D. Tóth Kriszta, aki elveszítette hű társát, Ringót. 9 évig volt a család tagja a kutyus, akit a műsorvezetőnő a rajongásig szeretett.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Július 22-én, életének kilencedik évében meghalt Ringo. A négylábú fiam, barátom, cinkosom, támaszom, terapeutám. Nyolcvankilós édes, mafla, jóképű 'lovunk', aki előbb hallgatott a „Horse" (= Ló) becenévre, mint a családi keresztségben a Beatles dobosa után kapott úgynevezett rendes kutyanevére.”

D. Tóth Kriszta megmutatta a lányát – Fotó

Ritka pillanat tanúi lehetünk, ugyanis kislányáról posztolt fotót D. Tóth Kriszta.

Weisz Fanni készül az anyaságra: elárulta, milyen apa lesz a férjébőlhttp://www.life.hu/csalad/20190818-weisz-fanni-keszul-az-anyasagra-elarulta-milyen-apa-lesz-a-ferjebol.htmlWeisz Fanni és férje már a családalapításon dolgoznak, a modell pedig elárulta, szerinte milyen szülők lesznek. CsaládOrigoNyári Edit elárulta, mikor érkezhet a második babahttp://www.life.hu/csalad/20190816-nyari-edit-elarulta-mikor-erkezhet-a-masodik-baba.htmlNyári Edit kisfia két hónapja született meg, de az újdonsült anyuka máris a második babán gondolkozik. Család--Megszületett Antal Timi kislánya – Itt az első fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190816-megszuletett-antal-timi-kislanya-itt-az-elso-foto.htmlAntal Timi az Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt: megszületett az első gyermeke. CsaládOrigoMagánéletéről vallott Balla Eszterhttp://www.life.hu/csalad/20190816-maganeletrol-vallott-balla-eszter.htmlBalla Eszter elárulta, ki vigyáz három gyermekére, amikor dolgozik, és 19 év után hogyan tartják fenn a tüzet a kapcsolatukban a férjével. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoGólyahír: babát vár Ashley Grahamhttp://www.life.hu/csalad/20190814-babat-var-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA világ legsikeresebb plus size modellje kisbabát vár. Az örömhírt a közösségi oldalán jelentette be, egyúttal gömbölyödő pocakját is megmutatta. Család--Három magzatot is elvesztett Köllő Babett: szeretne még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20190813-harom-magzatot-is-elvesztett-kollo-babett-szeretne-meg-gyereket.htmlSokáig nem tudott beszélni magzatai elvesztéséről Köllő Babett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.