Hódi Pamela jótékonykodik: kislánya megunt játékainak keres új otthont

Hódi Pamela jótékony cél játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela nagytakarítást végzett kislánya, Natika szobájában és rengeteg játékot selejtezett ki, amelyeknek új otthon keres.

Nagytakarítás közben tett közzé közösségi oldalán egy videót Hódi Pamela, aki kislánya szobájában összeszedte azokat a játékokat, amelyekkel Nati már nem játszik. Pami olyan rászoruló családoknak szeretné felajánlani ezeket a játékokat, akiknek nincs lehetőségük megvenni. Követői segítségét kérte Instagram-oldalán, ismernek-e ilyen családokat.

„Kiselejtezem Natikának azon játékait, amikre már nincs szüksége vagy nem kötődik hozzájuk lelkileg. Arra gondoltam, hogy ha elküldenétek olyan családok elérhetőségét, akiknek szüksége van játékokra és ruhákra, akkor elviszem nekik személyesen” – ajánlotta fel a celebmami.

Hódi Pamela elárulta, mitől retteg a legjobban

Hódi Pamela videóüzenetben válaszolt követői kérdésére. Elárulta például, mitől fél a legjobban.
Sheryl Crow elárulta, mit látott a színfalak mögött Michael Jackson háttérénekesekénthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-sheryl-crow-elarulta-mit-latott-a-szinfalak-mogott-michael-jackson-hatterenekesekent.htmlSheryl Crow évekig volt Michael Jackson háttérénekese, aki ezúttal bevallotta, sok furcsaságot látott a színfalak mögött annak idején.TV + SztárokOrigoCsobot Adél elárulta, mitől retteghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-csobot-adel-elarulta-mitol-retteg.htmlCsobot Adél és Istenes Bence is részt vesznek a Nyerő Páros című sztár realiytben. Adél elárulta, mitől fél igazán és mit nem vállalna be még a játék kedvéért sem.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huHegyi Barbara bikiniben mutatta meg a dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-hegyi-barbara-bikiniben-mutatta-meg-dekoltazsat.htmlHegyi Barbara egy medence lépcsőjén, tengerkék bikiniben mutatta meg tökéletes idomait. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo"A kaland elkezdődött" - Shane Tusup már Olaszországban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-a-kaland-elkezdodott-shane-tusup-mar-olaszorszagban-van.htmlSzéles vigyorral az arcán jelentkezett be tegnap a reptérről Shane Tusup. Posztjában két új versenyzőjéhez is szólt. TV + Sztárok--Úton a világhír felé? Radics Gigi szárnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-uton-a-vilaghir-feleradics-gigi-szarnyal.htmlRadics Gigi karrierje szárnyal. Luis Fonsival lépett fel az énekesnő, korábban pedig a Hungaroringen énekelte el a Himnuszt. TV + Sztárok--Bujtor István özvegye: "Amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés"http://www.life.hu/sztarok/20190819-bujtor-istvan-ozvegyeamig-elek-egyedul-maradok-szamomra-nincs-ujrakezdes.html10 évvel ezelőtt hunyt el Bujtor István, akiről minden évben négynapos filmfesztivállal emlékeznek meg. Özvegye is részt vesz az eseményen, ahol életéről és férje hiányáról vallott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.