Bergendy István 15 éve nem beszél Demjén Rózsival

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
Demjén Ferenc Bergendy együttes Demjén Rózsi elválás Bergendy István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bergendy nem tudja megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából. Ezen az sem változtat, hogy Rózsi mostanában nincs jól - írja a Bors.

Bergendy István zenekarából ismerhette meg az ország Demjén Ferencet. Sokan úgy gondolják, hogy Rózsi kilépése miatt megtorpant a Bergendy együttes menetelése.

A Bergendy együttes Forrás: MTI/Horling Róbert

"Ez így nem igaz, folytattuk a munkát, tettük a dolgunkat, bár bevallom, nagyon megharagudtam Rózsira, amiért faképnél hagyott bennünket. Lelépett tőlünk, pedig sokat köszönhetett a bandának - mondta a lapnak Bergendy, aki a mai napig nem békült ki Demjénnel. - Nem tartom vele a kapcsolatot. Egyszer, tizenöt éve mentem el a Kongresszusi Központba, de már azt is megbántam" - mondta.

Reese Witherspoon gyerekkori képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-reese-witherspoon-gyerekkori-kepet-posztolt.htmlReese Witherspoon egy soha nem látott fotót rakott ki magáról: emlék a múltból. TV + Sztárok--Csézyt sokan bántották milliárdos férje miatt: már 5 éve házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-csezyt-sokan-bantottak-milliardos-ferje-miatt-mar-5-eve-hazasok.htmlCsázyt eleinte sok támadás érte választottja miatt, kapcsolatuk őket igazolja. Már csak a gyermek hiányzik a teljes boldogságukhoz. TV + Sztárok--Király Viktor menyasszonya, Anita kifeküdt biciklizés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kiraly-viktor-menyasszonya-anita-kifekudt-biciklizes-utan-foto.htmlKirály Viktor menyasszonya megmutatta, hogy érzi magát egy kiadós testmozgás után.TV + SztárokOrigoKovács Patrícia is figyelmeztet: mindenki fokozottan figyeljen a kutyákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kovacs-patricia-is-figyelmeztet-mindenki-fokozottan-figyeljen-a-kutyakra.htmlKovács Patrícia is felhívta mindenki figyelmét, hogy a tűzijátékok miatt fokozottan figyeljenek a kutyákra. TV + SztárokOrigoDér Heni megmutatta, hogyan nézne ki színes hajjal – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-der-heni-megmutatta-hogyan-nezne-ki-szines-hajjal.htmlDér Heni eljátszott a színes haj gondolatával. A rajongóknak tetszene így is a megjelenése. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina megmutatta visszeres lábait – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kulcsar-edina-megmutatta-visszeres-labait.htmlKulcsár Edina megmutatta, hogy ő sem tökéletes: egyelőre nincs ideje a visszerekkel foglalkozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.