Még egy esküvőt tartanak Kiss Ramónáék

esküvő Lékai Máté Kiss Ramóna templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és Lékai Máté először két tanúval házasodtak össze, majd jött a lakodalom. Ám templomi esküvőjük még nem volt.

A harmadik, templomi esküvőjére készül Kiss Ramóna és Lékai Máté.

"Annyira belejöttünk az esküvőzésbe, hogy harmadszorra is össze fogunk házasodni: az első a polgári szertartás volt Nemesvámoson a két tanúval – ők a testvéreink voltak –, a második a jó kis lagzi a családdal és a barátokkal Budapesten, és lesz majd a Balatonon egy meghitt templomi esküvő is" - árulta el a Borsnak Rami.

Lékai Máté, Kiss Ramóna és közös gyermekük, Noé Forrás: Origo



Most már biztos: hat év után szakított Jamie Foxx és Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190821-most-mar-biztos-hat-ev-utan-szakitott-jamie-foxx-es-katie-holmes.htmlMég tavasszal felröppent a hír, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes szakított, ám nem sokkal később olyan fotók jelentek meg róluk, amiken kézenfogva turbékolnak a tengerparton. Azóta nem hallottunk róluk, egészen mostanáig.TV + Sztárok--Kelemen Anna csupasz melleit markolászva beszélt arról, hogy ő egy konzervatív magyar emberhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kelemen-anna-csupasz-melleit-markolaszva-beszelt-arrol-hogy-o-egy-konzervativ-magyar-ember.htmlAnnácska nem a tűzijátékról posztolt Instagram oldalára, hanem egy igen komoly üzenettel lepte meg követőit, a tőle megszokott stílusban. TV + SztárokOrigoÖsszeházasodott a két úszó, Mutina Ágnes és Bernek Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-osszehazasodott-a-ket-uszo-mutina-agnes-es-bernek-peter.htmlTöbb mint két éve tart az úszópáros szerelme, a tavalyi eljegyzést idén pedig esküvő követte. TV + SztárokOrigoÓriási változások a Barátok közt háza táján: bejelentést tett az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-oriasi-valtozasok-a-baratok-kozt-haza-tajan-bejelentest-tett-az-rtl-klub.htmlA Sorozatwikire hivatkozva írta meg a Blikk, hogy szeptember 2-ától az RTL Klub megváltoztatja a Barátok közt vetítésének időpontját. TV + Sztárok--Bergendy István 15 éve nem beszél Demjén Rózsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-bergendy-istvan-15-eve-nem-beszel-demjen-rozsival.htmlBergendy nem tudja megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából. Ezen az sem változtat, hogy Rózsi mostanában nincs jól - írja a Bors. TV + Sztárok--Reese Witherspoon gyerekkori képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-reese-witherspoon-gyerekkori-kepet-posztolt.htmlReese Witherspoon egy soha nem látott fotót rakott ki magáról: emlék a múltból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.