Sáfrány Emese új szerelmével fotózkodott

fotó új szerelem szerelem Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese, Aleska le sem tagadhatná, mennyire boldog: szerelmével fotózkodott.

Aleska közösségi oldalán a nyár közepe óta egyszer-egyszer már felbukkant egy jóképű férfi, akiről később kiderült, hogy ő hódította meg a celeb szívét.

Legutóbbi fotóján jól látható, mennyire boldog az újdonsült szerelmespár. Követői közül pedig többen kívántak neki sok boldogságot, és remélik, hogy ezúttal az igazi talált rá az egykori felnőttfilmesre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Sosem látott fotót mutatott Sáfrány Emese

A közösségi oldalán mutatta meg Sáfrány Emese, Aleska, milyen cuki volt kislány korában.

Czippán Anett meghízott: posztban tudatta a számára szomorú hírthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-czippan-anett-meghizott-posztban-tudatta-a-szamara-szomoru-hirt.htmlKözösségi oldalán számolt be arról Czippán Anett, hogy az idei nyár alatt felszedett néhány kilót, amit mérlegre állva vett észre...TV + SztárokOrigoSchobert Lara Instagram oldalát újra aktiválták: ezzel a fotóval tért visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190821-schobert-lara-instagram-oldalat-ujra-aktivaltak.htmlSchobert Lara Instagram oldalát 155 ezer követővel együtt inaktiválták egészen mostanáig. Újra visszakapta profilját Rubint Réka és Schobert Norbi lánya.TV + SztárokOrigoMC Hawer kiakadt: halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-mc-hawer-kiakadt-halalhiret-keltettek.htmlRájár a rúd MC Hawerre. Nem elég hogy néhány napja szakított barátnőjével, most a halálhírét is keltették.TV + SztárokOrigoHosszú hónapok után a közösségi oldalán üzent Demjén Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190821-hosszu-honapok-utan-kozossegi-oldalan-uzent-demjan-ferenc.htmlRégen nem hallottunk már Demjén Ferenc felől, most azonban végre megtörte a csendet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMég egy esküvőt tartanak Kiss Ramónáékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-meg-egy-eskuvot-tartanak-kiss-ramonaek.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté először két tanúval házasodtak össze, majd jött a lakodalom. Ám templomi esküvőjük még nem volt. TV + SztárokOrigoÖsszeházasodott a két úszó, Mutina Ágnes és Bernek Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-osszehazasodott-a-ket-uszo-mutina-agnes-es-bernek-peter.htmlTöbb mint két éve tart az úszópáros szerelme, a tavalyi eljegyzést idén pedig esküvő követte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.