Dwayne Johnson volt a legjobban fizetett filmsztár tavaly

Forrás: Shutterstock -
Dwayne Johnson filmsztár Forbes fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dwayne Johnson volt tavaly a legjobban fizetett filmsztár a Forbes üzleti magazin szerdán közzétett listája szerint.

A Jumanji sztárja 89,4 millió dollárral (26,4 milliárd forinttal) vette át a lista vezetését a korábbi győztestől, George Clooneytól, aki ezúttal be sem került az első tízbe - emlékeztet a BBC.
Johnson tavalyelőtt 119 millió dollárral (35 milliárd forinttal) csak a második helyet szerezte meg. Clooney ugyanis 2017-ben tequilacégének eladásával keresett sokat: a Forbes adatai szerint egymilliárd dollárt kapott a vállalatért. Az üzleti magazin a sztárszínészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki.

Dwayne Johnson volt tavaly a legjobban fizetett férfiszínész Forrás: HBO

Johnson az Under Armour sportmárkával is sokat keres. A Halálos iramban: Hobbs és Shaw című akciófilm, valamint a Családi bunyó és a Shazam! is jól jövedelmezett számára. Idén mutatják be Jumanji: A következő szint című filmjét is, amelyben Kevin Hart és Jack Black társaságában szerepel.

A Forbes tízes toplistáján Chris Hemsworth a második 76,4 millió dollárral (22,5 milliárd forinttal), Robert Downey Jr. pedig 66 millió dollárral (19,5 milliárd forinttal) a harmadik. Bradley Cooper 2015 után ismét szerepel az első tízben a Csillag születik sikerének köszönhetően, amelynek rendezője, forgatókönyvírója, producere és szereplője is volt. Cooper 57 millió dollárral (16,8 milliárd forinttal) lett a hatodik a listán. Will Smith az Aladdin című filmjével a tizedik helyre érkezett 35 millió dolláros (10,3 milliárd forintos) bevétellel.

A Forbes pénteken publikálja a legjobban kereső színésznők toplistáját.

Egy medence partján villantotta meg tökéletes testét Szandi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-egy-medence-partjan-villantotta-meg-tokeletes-testet-szandi.htmlSzandi minden pillanatot kihasznál a nyárból: most épp a medence partján borozik. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elárulta, akadtak nehézségeik az Ázsia Expressz 2 forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-ordog-nora-elarulta-akadtak-nehezsegeik-az-azsia-expressz-2-forgatasa-alatt.htmlÖrdög Nóra ismét családjával vágott neki az Ázsia Expressz második részének forgatásának TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsáról vallott Kandász Andrea: nehéz volt összecsiszolódniukhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsarol-vallott-kandasz-andrea-nehez-volt-osszecsiszolodniuk.htmlDemcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele a nagy ázsiai kalandba, és habár régóta barátnők, akadtak köztük konfliktusok a forgatás alatt. TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár! forgatásán támadta meg Majka Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-a-bezar-a-bazar-forgatasan-tamadta-meg-majka-tillat.htmlA Bezár a bazár! című műsorban Majka és Tilla nem veszik magukat túl komolyan, és szeretik egymást megviccelni, talán épp ezért is alkotnak remek párost. Az egyik adás felvételekor azonban Majka rátámadt kollegájára, de a kamera tovább forgott. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kulcsar-edinat-labai-miatt-bantotta-egy-kommentelo-igy-vagott-vissza.htmlKulcsár Edina lábaira szólt be egy kommentelő, de megkapta a magáét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTragédiáról vallott az Áll az alku játékosa: testével védte a kislánya életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-tragediarol-vallott-az-all-az-alku-jatekosa-testevel-vedte-kislanya-eletet.htmlAz Áll az alku játékosa, Rádió élete egyik legrosszabb élményéről vallott: testével védte a kislánya életét egy baleset során. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.