Így néz ki ma a Gyilkos sorok színésznője, a 93 éves Angela Lansbury

Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP -
fotó Angela Lansbury Gyilkos sorok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angela Lansbury, vagy ahogy mindenki ismeri, Jessica Fletcher már 93 éves: így néz ki most a színésznő.

Habár sok filmben szerepelt Anglea Lansbury, manapság már csak a Gyilkos sorok Jessica Fletcherjeként ismerjük. A sorozatért a mai napig sokan rajonganak, habár már több mint 20 éve befejezték a forgatásokat.

Így nézett ki Angela Lansbury a Gyilkos sorokban Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

1996-ig alakította a bűnügyi regényíró szerepét a színésznő, és utána sem tétlenkedett. A többi között feltűnt a Nanny McPhee – A varázsdada című filmben, de a Mary Poppins visszatérben is láthattuk a 93 éves színésznőt, akit a napokban lesifotósok kaptak lencsevégre. Így néz ki most.

Így néz ki ma a Gyilkos sorok színésznője, a 93 éves Angela Lansbury Forrás: NORTHFOTO

Így néztek ki azok a sztárok fiatalon, akiket idősen ismert meg a világ – Fotók


Rengeteg színész csak idősebb korában jut el addig, hogy az egész világ megismerje az arcát és a nevét, hiába áldozta egész életét a művészetnek. Az alábbi sztárok mindegyike 40 éves kora után kapta meg azt a szerepet, amely a várva várt elismerést elhozta számára, a korábbi munkásságát pedig elhomályosította. Az ő arcukat idősebb korukban ismertük meg, ezért most megmutatjuk, hogyan néztek ki fiatalon. Kattints ide a fotókért!

Kulcsár Edina nem tudta teljesíteni ígéretéthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-kulcsar-edina-nem-tudta-teljesiteni-igeretet.htmlKulcsár Edina közösségi oldalán kért elnézést azoktól, akik számítottak rá: nem tudta teljesíteni ígéretét.TV + SztárokOrigoPásztor Anna megmutatta, hogyan nézett ki 26 éve – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-eve.htmlPásztor Anna igazán különleges fotóval kedveskedett a követőinek: fiatalkori felvételt mutatott magáról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka elárulta, mitől retteg – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-majka-elarulta-mitol-retteg-video.htmlMajka őszintén bevallotta a Bezár a bazár! című műsorban, hogy mitől retteg. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus reagált a vádakra: kikéri magának, hogy azzal vádolják, megcsalta ex-férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-miley-cyrus-reagalt-a-vadakrakikeri-maganak-hogy-azzal-vadoljak-megcsalta-exferjet.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata úgy tűnik, 10 év után végérvényesen véget ért. Többszöri próbálkozás után fél évvel ezelőtt összeházasodtak, ám a kapcsolatuk mégsem élte túl a megpróbáltatásokat. TV + Sztárok--60. házassági évfordulóját ünnepelné Torgyán József és felesége – az egykori politikus a túlvilágról is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-60-hazassagi-evfordulojat-unnepelne-torgyan-jozsef-es-felesege.htmlTorgyán József és Cseh Mária augusztus 22-én ünnepelték volna 60. házassági évfordulójukat. Az özvegy meglepő dolgot tapasztalt, nem kizárt, hogy férje a jeles alkalomból üzent neki a túlvilágról. TV + Sztárok--Fluor Tomi fél összeköltözni egy lánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fluor-tomi-fel-osszekoltozni-egy-lannyal.htmlFluor Tomi még sosem élt együtt egyetlen lánnyal sem. Vajon új szerelme, Mesi lesz az első, akivel összebútorozik a sztár? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.