Ázsia Expressz 2: így hatott az elzártság Liu Shaolin Sándorra és testvérére

Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, azaz Ádó is versenyeztek az Ázsia Expressz 2-ben. Az őket ért megpróbáltatásokról beszéltek egy fotózás szünetében.

"Amikor kint voltunk, nagyon sok mindent vettek el tőlünk. A saját ágyunkat, az hatalmas nagy mínusz volt számomra, hiszen másoknak az ágyában aludni borzasztó dolog volt" - mondta Liu Shaolin Sándor, majd a testvére, Ádó vette át a szót. "Kicsit furcsa volt az elején, hogy tényleg elszakítottak minket a külvilágtól. Se telefon, se készpénz, se kártya, se ilyenek. Tényleg magunkra voltunk utalva. Nem volt wifi sem a közelben, úgyhogy ezeket is elzárták tőlünk. Kicsit felnyílt a szemünk, hogy nem mindig a telefonunkat nyomkodtuk, úgyhogy láttunk a világból is."




Ördög Nóra nehezen vett búcsút a családjától az Ázsia Expressz 2 alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190824-ordog-nora-nehezen-vett-bucsut-csaladjatol-az-azsia-expressz-2-alatt.htmlAz Ázsia Expressz következő szériájának is Ördög Nóra a műsorvezetője, aki ismét a családjával utazott Ázsiába. Egy ponton azonban el kellett válniuk, ami nehéz döntés volt. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: pillants be a verseny kulisszái mögé - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-azsia-expressz-2-pillants-be-a-verseny-kulisszai-moge-video.htmlMásodik évadához érkezett a TV2 műsorán az Ázsia Expressz. Az utazós reality ezúttal Srí Lankáról tartott Thaiföldre, India érintésével. A Life.hu kamerája a Srí Lanka-i kalandozások helyszínén járt, ahol hét vállalkozó szellemű páros próbált megbirkózni a nem mindennapi, egzotikus kalandokkal. Tomboló hőség, vadállatok, szárazság, küzdelem az ételért, a szállásért, a nyereményért: ez az Ázsia Expressz. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta, hogy sokat változott az Ázsia Expressz forgatása alatt: miattahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-demcsak-zsuzsa-elarultahogy-sokat-valtozott-az-azsia-expressz-forgatasa-alatt-miatta.htmlDemcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele az Ázsia Expressz második szériájának forgatásába. Elárulták, hogy miben változtatta meg őket ez a kaland. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elárulta, akadtak nehézségeik az Ázsia Expressz 2 forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-ordog-nora-elarulta-akadtak-nehezsegeik-az-azsia-expressz-2-forgatasa-alatt.htmlÖrdög Nóra ismét a családjával vágott neki az Ázsia Expressz második része forgatásának. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: adásban hányta el magát az olimpikonhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-azsia-expressz-2adasban-hanyta-el-magat-az-olimpikon.htmlAugusztus 26-án rajtol az Ázsia Expressz második évada, amely még nehezebb feladatok elé állítja a sztárjátékosokat. Íme egy kis ízelítő. TV + SztárokOrigoSúlyos sérülést szenvedett Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-sulyos-serulest-szenvedett-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-soran.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, sérülésekkel csinálta végig az Ázsia Expressz második évadát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.