Gyászol Harry herceg: öngyilkos lett egy közeli barátja

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
öngyilkos barát gyász Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeomlott Harry herceg. Öngyilkos lett egy közeli barátja.

Harry herceg a déli-sarki felfedező expedíciójához kérte Jules Roberts kiképző segítségét. A felkészülési időszak alatt jó barátságot kötött egymással a két férfi. A brit sajtó úgy tudja, Roberts halálhíre megrendítette a herceget, aki levélben nyilvánította részvétét a férfi családjának.

Harry herceg Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A Daily Star értesülései szerint a herceg virágot is küldött az elhunyt férfi özvegyének és kétéves kislányuknak. Jules Roberts 37 évesen vetett véget életének, arról nem lehet tudni, milyen okok vezettek a végzetes tettéhez.

Diana hercegnő a túlvilágról üzent Harry hercegnek: egy médiumot keresett meghttp://www.life.hu/sztarok/20190826-diana-hercegno-a-tulvilagrol-uzent-harry-hercegnek-egy-mediumot-keresett-meg.htmlDiana hercegné a túlvilágról üzent Harry hercegnek.TV + Sztárok--Megnősült a világ egyik legszexibb pasija, Nick Bateman: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-megnosult-a-vilag-egyik-legszexibb-pasija-nick-bateman-foto.htmlA világ egyik legkeresettebb és legsármosabb férfija, Nick Bateman megnősült.TV + SztárokOrigoPásztor Anna visszatért oda, ahol tavaly egyik rajongója meg akarta ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-pasztor-anna-visszatert-oda-ahol-tavaly-egyik-rajongoja-meg-akarta-olni.htmlEgy évvel ezelőtt a Budapest Parkban akarta megölni egyik fanatikus rajongója Pásztor Annát. Az énekesnő visszatért a szörnyű emlék helyszínére. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzt tervezi szakítása után Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezt-tervezi-szakitasa-utan-karpati-rebeka.htmlPár hete ért véget Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel labdarúgó kapcsolata, pedig már az esküvőt tervezték. TV + SztárokDisneyland-ben fogták el Robert Downey Jr.-t, drogozás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190826-disneylandben-fogtak-el-robert-downey-jrt-drogozas-miatt.htmlEgy rendezvényen mesélte el Robert Downey Jr., hogy egyszer Disneylandben füvezés miatt tartóztatták le. Egy gondolán gyújtott rá...TV + SztárokOrigoHuszár Zsófi megmutatta, hogyan nézett ki egy testépítőverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-huszar-zsofi-megmutatta-hogyan-nezett-ki-egy-testepitoverseny-elott.htmlHuszár Zsófi - akit az Ázsia Expressz második részében láthatunk - megmutatta, hogyan nézett ki, amikor testépítőversenyre készült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.