Így él most Patai Anna, a Megasztár felfedezettje

Forrás: FB Patai Anna hivatalos oldala -
tinédzser felfedezett Megasztár Patai Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odaköltözött szerelméhez Patai Anna, akit 11 évesen a Megasztárban ismerhettek meg a tévénézők.

Patai Anna mindössze 11 éves volt, amikor megismerte az ország a Megasztár című tehetségkutatóban. Az ifjú énekesnő azóta felnőtt, immár 20 esztendős és nemrég odaköltözött szerelméhez.

Bence mindig elvisz ilyenkor vacsorázni, sétálunk, együtt vagyunk. A szüleimet is meglátogatom, ők is megköszöntenek, szóval igazán visszafogottan. Nincs nagy buli, nincs szükségem az ilyen felhajtásra. Van egy két hónapos kiskutyánk, Rudi, akit nem is nagyon lehet hosszú időre magára hagyni, mert mindent szétrág” – mesélte a Blikknek.

Patai Anna odaköltözött szerelméhez Forrás: FB Patai Anna hivatalos oldala

Az énekesnő hozzátette, szeretne továbbtanulni, de mostanában a rengeteg fellépés mellett nem nagyon maradt erre ideje.

Még nem kezdtem el az egyetemet, mert a sok fellépés mellett nem tudnám beiktatni az életembe, márpedig nekem most a zene a legfontosabb. A műsor után játszottam színházban, ráadásul olyan nagy színészekkel, mint Törőcsik Mari, ami hatalmas megtiszteltetés volt. Nemrég megszereztem a jogosítványt, a vezetésórákat is nehéz volt leszervezni, de végre vezethetek! Hamarosan indul a turném, lehet, hogy párszor én ülök majd a volán mögé.”

Pásztor Anna visszatért oda, ahol tavaly egyik rajongója meg akarta ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-pasztor-anna-visszatert-oda-ahol-tavaly-egyik-rajongoja-meg-akarta-olni.htmlEgy évvel ezelőtt a Budapest Parkban akarta megölni egyik fanatikus rajongója Pásztor Annát. Az énekesnő visszatért a szörnyű emlék helyszínére. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁzsia Expressz 2: autóbalesetet szenvedett Demcsák Zsuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2autobalesetet-szenvedett-demcsak-zsusza.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésben. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.TV + SztárokOrigoMajka elárulta, miért szállt be a magyar fociba: fiai miatt is tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-majka-elarulta-miert-szallt-be-a-magyar-fociba-fiai-miatt-is-tette.htmlMajka úgy döntött, beszáll a magyar fociba és szülővárosában, Ózdon társaival megalapították az Ózdi Hétvölgy Focisulit. Elárulta, miért tette és mi lesz a szerepe.TV + SztárokOrigoDisneyland-ben fogták el Robert Downey Jr.-t, drogozás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190826-disneylandben-fogtak-el-robert-downey-jrt-drogozas-miatt.htmlEgy rendezvényen mesélte el Robert Downey Jr., hogy egyszer Disneylandben füvezés miatt tartóztatták le. Egy gondolán gyújtott rá...TV + SztárokOrigoHuszár Zsófi megmutatta, hogyan nézett ki egy testépítőverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-huszar-zsofi-megmutatta-hogyan-nezett-ki-egy-testepitoverseny-elott.htmlHuszár Zsófi - akit az Ázsia Expressz második részében láthatunk - megmutatta, hogyan nézett ki, amikor testépítőversenyre készült. TV + SztárokOrigoPoór Péter szerint Mary Zsuzsi nem akart öngyilkos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190825-poor-peter-szerint-mary-zsuzsi-nem-akart-ongyilkos-lenni.htmlPoór Péter sok pályatársát vesztette el, Mary Zsuzsi halála azonban érthetetlen a számára. Úgy véli, az énekesnő nem akart öngyilkos lenni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.