Meghan Markle és Harry herceg a világhálót is meg akarják hódítani

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
social media Meghan Markle közösségi oldal világháló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségimédia-szakértőt vett fel Meghan Markle és Harry herceg.

Új alkalmazottat vett fel Meghan Markle és Harry herceg. Nem bébiszitterről van azonban szó, hanem egy olyan szakemberről, aki kiválóan kezeli a közösségi oldalakat, a hercegi párnak ugyanis nem titkolt célja, hogy a világhálót is meghódítsa.

A Daily Star azt írja, jól fizető állásról van szó, az új munkatárs évente több mint 10 millió forintot tehet zsebre. Azt is tudni lehet, hogy az illetőt David Watkinsnek hívják és 26 esztendős.

Munkaideje reggel 9-től délután 5-ig tart és azon dolgozik, hogy minél sikeresebb bejegyzéseket készítsen.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout
Demi Rose fenekével kárpótolja rajongóit, ugyanis egy hétre szabadságra megyhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-demi-rose-modell-fenekevel-karpotolja-rajongoit-egy-hetre-szabadsagra-megy.htmlAz Instagram-modell egy hétre szabadságolja magát, nem láthatunk tehát róla 7 teljes napon keresztül friss fotókat. Ezt a hírt, ami szinte a semmiből szakadt ránk, azonban Demi megpróbálta enyhíteni egy igazán merész fotóval. TV + SztárokOrigoSofia Richie luxusautót kapott 15 évvel idősebb barátjától a 21. születésnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-sofi-richie-21-szuletesnapjara-luxusautot-kapott-15-evvel-idosebb-baratjatol.htmlLionel Richie lánya, Sofia Richi tavaly ugyan szakított a hűtlen Scott Disick-kel, nagykorúságát mégis a 36 éves, háromgyermekes férfivel ünnepelte, aki nem fukarkodott az ajándékválasztásnál. TV + SztárokOrigoKomoly fájdalmakkal utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-komoly-fajdalmakkal-utazott-el-az-azsia-expressz-forgatasara-kandasz-andrea.htmlBokaszalag-szakadással utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andrea. TV + SztárokOrigoGyászol Harry herceg: öngyilkos lett egy közeli barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-gyaszol-harry-herceg-ongyilkos-lett-egy-kozeli-baratja.htmlÖsszeomlott Harry herceg. Öngyilkos lett egy közeli barátja. TV + Sztárok--Így él most Patai Anna, a Megasztár felfedezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-igy-el-most-patai-anna-a-megasztar-felfedezettje.htmlOdaköltözött szerelméhez Patai Anna, akit 11 évesen a Megasztárban ismerhettek meg a tévénézők. TV + SztárokOrigoMegnősült a világ egyik legszexibb pasija, Nick Bateman – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-megnosult-a-vilag-egyik-legszexibb-pasija-nick-bateman-foto.htmlA világ egyik legkeresettebb és legsármosabb férfija, Nick Bateman megnősült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.