Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
színésznő Scarlett Johansson Forbes bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a Bosszúállók sztárja, Scarlett Johansson lett a világ legjobban fizetett színésznője.

Scarlett Johansson a legjobban fizetett filmszínésznő, a Forbes üzleti magazin becslése szerint 2018 júliusa és 2019 júniusa között 56 millió dollár volt a jövedelme – számolt be róla az MTI. Ezzel a több Marvel-produkcióban is a Fekete Özvegy szuperhősnőt alakító színésznő már másodszor vezeti a legjobban fizetett hollywoodi női sztárok listáját. Mint írják, bevételének oroszlánrésze a Bosszúállók: Végjáték című fantasy/sci-fiből származik, amely 35 millió dollárt hozott neki.

Scarlett Johansson jelenleg a legjobban kereső színésznő Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A toplistán dobogós még Sofia Vergara 44,1 millió és Reese Witherspoon 35 millió dolláros jövedelemmel. Az első tíz közé elsőként küzdötte fel magát a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval. A tízes toplistán szerepel még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo.

A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson, a Jumanji sztárja vezeti 89,4 millió dollárral. Az üzleti magazin a sztárszínészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki.

Pásztor Anna visszatért oda, ahol tavaly egyik rajongója meg akarta ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-pasztor-anna-visszatert-oda-ahol-tavaly-egyik-rajongoja-meg-akarta-olni.htmlEgy évvel ezelőtt a Budapest Parkban akarta megölni egyik fanatikus rajongója Pásztor Annát. Az énekesnő visszatért a szörnyű emlék helyszínére. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁzsia Expressz 2: autóbalesetet szenvedett Demcsák Zsuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2autobalesetet-szenvedett-demcsak-zsusza.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésben. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.TV + SztárokOrigoMajka elárulta, miért szállt be a magyar fociba: fiai miatt is tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-majka-elarulta-miert-szallt-be-a-magyar-fociba-fiai-miatt-is-tette.htmlMajka úgy döntött, beszáll a magyar fociba és szülővárosában, Ózdon társaival megalapították az Ózdi Hétvölgy Focisulit. Elárulta, miért tette és mi lesz a szerepe.TV + SztárokOrigoEzzel kényezteti felesége Molnár Ferenc Caramelthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezzel-kenyezteti-felesege-molnar-ferenc-caramelt.htmlAz énekes bár fél éve szinte be se tette a lábát a konyhába, felesége mindenben igyekszik a kedvében járni. Kedvese egyik nap ázsiai, másnap a magyar konyha fogásait varázsolja a család asztalára. TV + SztárokOrigoGáspár Bea nagyon boldog: találkozhatott Charlie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gaspar-bea-nagyon-boldog-talalkozhatott-charlieval.htmlGáspár Bea óriási boldogságát mutatta meg az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoHuszár Zsófi megmutatta, hogyan nézett ki egy testépítőverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-huszar-zsofi-megmutatta-hogyan-nezett-ki-egy-testepitoverseny-elott.htmlHuszár Zsófi - akit az Ázsia Expressz második részében láthatunk - megmutatta, hogyan nézett ki, amikor testépítőversenyre készült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.