Sztárügyvédet fogadhat fel R. Kelly szexuális zaklatási ügyében

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Taylor Hill -
Michael Jackson R. Kelly ügyvéd szexuális zaklatás sztárügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson korábbi ügyvédje védheti a szexuális zaklatással vádolt R. Kellyt.

Egyre nagyobb bajban van R. Kelly. Az énekes hatalmas összegű gyerektartással tartozik volt feleségének, ráadásul 22 rendbeli szexuális zaklatással vádolják. Van azonban valaki, aki megmentheti a hírességet: egy igazi sztárügyvéd – értesült a TMZ.

Ő Tom Mesereau és a neve onnan lehet ismerős, hogy ő volt az, aki 2005-ben sikeresen védte Michael Jacksont gyermekmolesztálási ügyében.

Mint írják, a 69 esztendős szakember már meg is látogatta a sztárt, azt azonban egyelőre nem tudni, elvállalja-e az ügyet.

R. Kelly sztárügyvédet fogadhat fel Forrás: Getty Images/FilmMagic/Taylor Hill
Gyászol Harry herceg: öngyilkos lett egy közeli barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-gyaszol-harry-herceg-ongyilkos-lett-egy-kozeli-baratja.htmlÖsszeomlott Harry herceg. Öngyilkos lett egy közeli barátja. TV + Sztárok--Diana hercegnő a túlvilágról üzent Harry hercegnek: egy médiumot keresett meghttp://www.life.hu/sztarok/20190826-diana-hercegno-a-tulvilagrol-uzent-harry-hercegnek-egy-mediumot-keresett-meg.htmlDiana hercegné a túlvilágról üzent Harry hercegnek. TV + Sztárok--Megnősült a világ egyik legszexibb pasija, Nick Bateman: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-megnosult-a-vilag-egyik-legszexibb-pasija-nick-bateman-foto.htmlA világ egyik legkeresettebb és legsármosabb férfija, Nick Bateman megnősült. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: így hatott az elzártság Liu Shaolin Sándorra és testvérérehttp://www.life.hu/sztarok/20190825-azsia-expressz-2-igy-hatott-az-elzartsag-liu-shaolin-sandorra-es-testverere.htmlLiu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, azaz Ádó is versenyeztek az Ázsia Expressz 2-ben. Az őket ért megpróbáltatásokról beszéltek egy fotózás szünetében. TV + SztárokOrigoEzzel kényezteti felesége Molnár Ferenc Caramelthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezzel-kenyezteti-felesege-molnar-ferenc-caramelt.htmlAz énekes bár fél éve szinte be se tette a lábát a konyhába, felesége mindenben igyekszik a kedvében járni. Kedvese egyik nap ázsiai, másnap a magyar konyha fogásait varázsolja a család asztalára. TV + SztárokOrigoNagy Sándor nem keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20190825-nagy-sandor-nem-keresi-a-szerelmet.htmlMásfél éve egyedülálló Nagy Sándor színész, és nem találja a szerelmet. Kicsit már a hitét is elvesztette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.