Áramlopás miatt bíróság elé állítják Kozsót

Forrás: Facebook - Ámokfutók -
teaház áramlopás bíróság Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíróság elé állítják Kozsót áramlopás miatt. Az énekes 1 év 4 hónap szabadságvesztést kaphat, 3 évre felfüggesztve.

A Budapesti VI. és VII. kerületi ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás bűntette miatt emelt vádat azzal a budapesti belvárosi teaházat üzemeltető cég ügyvezetőjével szemben, aki egy, az eljárásban ismeretlenül maradt személyt rábírt arra, hogy a vendéglátóhely hitelesített villanyórája zárpecsétjét (plombáját) eltávolítsa, annak számlálóját visszatekerje, majd hamis záró pecsétet szereljen rá vissza – számolt be róla az Ügyészség.hu.

Kozsó bíróság elé áll Forrás: Facebook - Ámokfutók

A vádirat szerint a vádlott a mérőóra állását nem jelentette be, az éves leolvasás időpontjában a szolgáltató munkatársainak nem biztosította a személyes ellenőrzést és a jogellenes áramvétellel 2013. április 29. és 2016. április 21. napja között összesen 1,75 millió Ft kárt okozott a szolgáltatónak, melyből – díjfizetéssel – csak 25 ezer Ft térült meg. A kerületi ügyészség arra az esetre, ha a bírósági előkészítő ülésen a vádlott beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról 1 év 4 hónap 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta a bírságnál.

Bár nevet nem említenek, a Blikk úgy értesült, hogy Kozsó teaházáról van szó. Az énekes 2016-ban adta át a helyet a Kozmix énekesének, Hozsónak, aki csak később szembesült az áramlopási váddal. Később nagyon elmérgesedett a viszony kettejük közöttük, már nem is beszélnek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.