Jason Derulo interjú videó Strand Fesztivál 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai szupersztár, Jason Derulo nemrégiben hazánkban járt, a Strand fesztivál látogatóit szórakoztatta, ahol a Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt arról, miért kezdett koreai énekesekkel dolgozni, bántják-e a Michael Jacksonra való visszaemlékezése miatt és hogy vajon az éneklést lecseréli-e Hollywoodra.

Jason Derulo Colors című száma lett a foci világbajnokság hivatalos dala

Kiderült, melyik lesz a 2018-as oroszországi labdarúgó-vilgábajnokság hivatalos dala. Jason Derulo Colors című száma lesz az, amit idén a legtöbb ember dúdol majd.

Januárra halasztották Harvey Weinstein tárgyalását újabb vádpontok miatthttp://www.life.hu/news/20190827-januarra-halasztottak-harvey-weinstein-targyalasat-ujabb-vadpontok-miatt.htmlÚjabb vádpontok miatt az illetékes New York-i bíróság január 6-ra halasztotta a szexuális erőszakkal és zaklatással vádolt Harvey Weinstein két hét múlva esedékes bírósági tárgyalását.News--Hatalmas robajjal csapott le a halálos áldozatokat követelő villám a Tátrában: videóhttp://www.life.hu/news/20190827-hatalmas-robajjal-csapott-le-a-halalos-aldozatokat-kovetelo-villam-a-tatraban.htmlVideófelvétel készült arról a villámról, amely Lengyelországban több turista halálát okozta.News--Beismerte tettét a nyíregyházi kettős emberöléssel gyanúsított férfihttp://www.life.hu/news/20190827-beismerte-tettet-a-nyiregyhazi-kettos-emberolessel-gyanusitott-ferfi.htmlBeismerő vallomást tett a rendőrségen az a 42 éves nyíregyházi férfi, aki hétfőn lelőtt két embert a nyírségi megyeszékhelyen – közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. News--Megtalálták a Korfun eltűnt magyar nagymamáthttp://www.life.hu/news/20190826-megtalaltak-a-korfun-eltunt-magyar-nagymamat.htmlKorfu szigetéről, Sidari városából tűnt el egy magyar nagymama szombaton. Az egyik utazási iroda a hölgy fotóját posztolva kért segítséget. NewsAFPFöldönkívülit fedezett fel az ultrahangfelvételen egy párhttp://www.life.hu/news/20190827-foldonkivulit-fedezett-fel-az-ultrahangfelvetelen-egy-par.htmlEgy földönkívüli tűnt fel az ultrahangfotón, amikor a leendő szülők vizsgálatra mentek. NewsOrigoKettős gyilkosság történt Nyíregyházánhttp://www.life.hu/news/20190826-kettos-gyilkossag-tortent-nyiregyhazan.htmlMegöltek két embert hétfőn Nyíregyházán, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták – erősítette meg az MTI értesüléseit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.