Korda György felháborodott, súlyos hitelrontás áldozata lett

Fotó: Mudra László - Origo -
Korda György rendőrség hitelrontás álhír kormány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy léteznek úgynevezett lájkvadász weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltüntetni, de a háttérben az a bizonyos üres lufi lebeg, ami előbb-utóbb kipukkan. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik.

Ezzel kapcsolatban a Ripost kereste meg Korda Györgyöt, aki mélységes felháborodásáról vallott, valamint a cikk minden sorát kikéri magának, mivel állítása szerint az egész kitalált koholmány csupán.

Korda György felháborodott Fotó: Mudra László - Origo

Az ominózus oldal azt írja, hogy a táncdalénekes könnyek közt vallott az aktuális politikai helyzetről, miközben Korda György sosem adott interjút nekik.

Részletek a kamuoldalon leközölt interjúból:

„Bárcsak ne Orbán Viktor lenne az ország vezetője", „Az, amit az utóbbi nyolc-tíz évben csinál, förtelmes", „Azt sem bánom, ha börtönbe kerülök ezért a nyilatkozatomért”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.