Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekből

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Tóth Gabi Krausz Gábor internetes zaklatás komment üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen.

Mint arról már a Life.hu is beszámolt, gyalázkodó üzenetet kapott egy követőjétől Tóth Gabi. Az énekesnőt érthető módon sokkolta a komment, amely születendő gyermekével volt kapcsolatos, és most a Borsnak kifejtette, úgy érzi, betelt a pohár, valamit sürgősen tennie kell az internetes bántalmazás ellen.

Rengeteg levelet kapok civil lányoktól, fiúktól, hogy nap mint nap bántják őket a neten, és ezeket egy átlagember sokkal nehezebben viseli, mint mi. Volt olyan kislány, akit én segítettem ki a bulimiából, az interneten keresztül forró dróton támogattam nap mint nap, énekelgettem neki, beszélgettünk, és így sikerült kigyógyulnia a betegségéből. A bántalmazók miatt rengetegen vannak tele frusztrációkkal, és ez nem maradhat így. (...) Ha kell, petíciót indítok, mert ezeket a dolgokat senkinek sem szabadna elszenvednie. A mi feladatunk és felelősségünk, hogy az utódaink számára jobb világot tudjunk teremteni. Ha saját magamért nem állok ki, akkor hogy fogok majd a gyermekemért?”

Tóth Gabinak elege lett Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.