A körülményekhez képest jól érezte magát Szaxi Maxi a halála előtt

Forrás: facebook/Szaxi Maxi -
agyvérzés Fekete Gyula Dolly Roll Hungária együttes Szaxi Maxi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után hunyt el az elmúlt héten Szaxi Maxi, azaz Fekete Gyula, zenész. A Hungária, majd a Dolly Roll együttes szaxofonosa 68 éves volt, 5 évvel ezelőtti agyvérzéséből soha nem épült fel teljesen. Most testvére, Gábor mesélt arról, milyen állapotban volt a bátyja. 

„Ágyban fekvő beteg volt, de a körülményekhez képes jól érezte magát. Semmilyen előjele nem volt annak, hogy augusztus 21-én örökre elalszik. Utoljára a halála előtt egy héttel mentem át hozzá, és megnyugvást láttam az arcán. Ki volt simulva” – nyilatkozta a Blikknek Fekete Gábor előadóművész, és hozzátette, úgy gondolta, testvére akár még évtizedekig élhet. „Olyan erős volt a kitartása és az élni akarása, hogy szinte nyilvánvaló volt, soha nem adja fel és nem is adta fel” – mondta.

Forrás: facebook/Szaxi Maxi

„Magas vérnyomása volt, de ezt a gyógyszerekkel kordában tartotta. Közvetlenül egy kanadai turnéról ment zenélni arra a német hajóra, és az időeltolódás megviselte. Ez lehetett az a bizonyos utolsó lökés, ami annak a fránya vérrögnek a pusztítását kiváltotta” – emlékezett vissza Gábor arra, amikor Gyula agyvérzést kapott.

„Az agyvérzés következtében Gyuszi teljesen lebénult és meg is vakult, de a bénulás körülbelül három hónap után feloldódott és a látása is részben helyreállt” – magyarázta a testvér.

Fürdőruhában mutatta meg magát Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-labancz-lilla-szardinian-nyaralt.htmlSzardíniai fürdőruhás képpel nosztalgiázik Labancz Lilla az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: így működött együtt párként Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20190814-azsia-expressz-2-igy-mukodott-egyutt-parkent-kandasz-andrea-es-demcsak-zsuzsa.htmlEgy párként vett részt az Ázsia Expressz 2 műsorának forgatásán Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa. A két tévést 20 éves barátság köti össze, ennek ellenére a „kalandjuk” nem volt feszültségmentes. „Mi egy háborúban voltunk” – jellemezte röviden Kandász Andrea a felvétel idejét. TV + SztárokOrigoMár nem titkolja szerelmét Tornóczky Anita: a Szigeten mulattakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-mar-nem-titkolja-szerelmet-tornoczky-anita-szigeten-mulattak.htmlNem hagyta ki idén sem a Sziget fesztivált Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető a párjával érkezett: úgy tűnik, ma már boldogan vállalja, szerelmes. TV + SztárokOrigoRégi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huSzép szőke lánnyal bulizott a Szigeten Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szep-szoke-lannyae-bulizott-a-szigeten-dobrady-akos-zenesz.htmlCsinos szőke lánnyal vett részt a Sziget nyitónapján az Ed Sheeran koncerten Dobrády Ákos. Lehet, hogy új szerelem van a zenész életében? TV + SztárokOrigoFérfimagazinos fotókat készített Nánási Pál Tóth Andirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-ferfimagazinos-fotokat-keszitett-nanasi-pal-toth-andi-enekesnorol.htmlNánási Pál készített fotókat Tóth Andiról. A munkáról werkfilm is készült: látható, a fotózás végére a fiatal énekesnőről a melltartó is lekerült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.