Súlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenész

Forrás: Youtube -
betegség Fekete Jenő lemez blues
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát.

Első szólólemezét mutatja be Fekete Jenő bluesgitáros pénteken az újbudai A38 hajón. A koncert napján megjelenő Sárarany című korong a zenész három évtizedes eddigi pályáját sűríti egybe.

Az egykori Palermo Boogie Gang és a Muddy Shoes frontembere albumán a hagyományos füstös amerikai blues a modern rock'n'roll frissességével és könnyed popos érzéssel fonódik össze, a magyar könnyűzenei élet legkülönbözőbb területeiről összegyűlt zenészek közreműködésével – közölték a szervezők az MTI-vel.

Fekete Jenő Forrás: Youtube

A lemez nyitódalában, a Régi-új világban Horváth Charlie és Voga Viki énekel, Pulius Tibor, a Supernem alapító tagja gitározik, a nemrégiben új albumot megjelentetett Mester Tamás basszusgitározik, a dobokon pedig Ganxsta Zolee játszik.

Korábban arról írtunk, hogy a blueszenész január közepe óta nem lépett színpadra, ugyanis az ágyból is alig tud felkelni. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, és a barátai rendeztek számára jótékonysági koncertet, hogy így támogassák anyagilag.

Varga Iza imádja a korát, nem cserélne a húszévesekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-varga-iza-imadja-korat-nem-cserelne-a-huszevesekkel.htmlVarga Iza most van igazán formában: elmondása szerint imádja az életkorát, nem cserélne egyetlen húszévessel sem. TV + Sztárok--Eljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-eljegyeztek-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katat.htmlEljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katát. TV + SztárokOrigoJudy úgy véli, a Groovehouse másik tagja, Zsolt máig nem dolgozta fel autóbalesetükethttp://www.life.hu/sztarok/20190828-judy-ugy-veli-a-groovehouse-masik-tagja-zsolt-maig-nem-dolgozta-fel-autobalesetuket.htmlJudy szerint a Groovehouse másik tagja, Zsolt máig nem dolgozta fel 21 évvel ezelőtt történt súlyos autóbalesetüket. TV + SztárokOrigoRita Ora átlátszó felsőben, melltartó nélkül twerkel – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-rita-ora-atlatszo-felsoben-melltarto-nelkul-twerkel-video.htmlNincs ma ennél szexibb: Rita Ora melltartó nélkül, átlátszó felsőben táncol. TV + Sztárok--Kovács Ákos a lányával stúdiózik: közös dalra készülnek?http://www.life.hu/sztarok/20190827-kovacs-akos-lanyaval-studiozik-kozos-dalra-keszulnek.htmlKovács Ákos énekes nagylányával együtt szelfizett. Közös titkos projektre készülnek. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát és párját a műsorvezető apósa adja majd össze – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-demcsak-zsuzsat-es-parjat-a-musorvezeto-aposa-adja-majd-ossze-video.htmlDemcsák Zsuzsa a Mokkában mesélt róla, ki fogja őt és indiai párját összeadni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.