Ázsia Expressz 2: Egyre több játékostársa utálja Demcsák Zsuzsát

Demcsák Zsuzsa utálat Ázsia Express Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi is részt vesznek az Ázsia Expressz második szériájának nagy kalandjában Srí Lankán és Indiában. Az embert próbáló feladatok mindenkiből mást és mást váltanak ki. Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa kezdi magára haragítani a mezőnyt.

Először játékostársa, Kandász Andi akadt ki Demcsák Zsuzsára, amiért folyamatosan dirigált neki, és bántó módon viselkedett, majd Janicsák Vecánál szakadt el a cérna, amikor az egyik feladat végzése közben összetalálkoztak, és az egykori műsorvezető nem köszönt nekik. A legutóbbi adásban pedig Hódi Pamela és versenytársa, Zsófi haragudtak meg a botrányairól elhíresült Demcsákra. Egy taktika kellős közepén változtatta meg álláspontját Zsuzsa, így ők is és Hódiék is elveszítették a versenyt.

"Nekem nem ér annyit egy játék, hogy eldobjam a kis megbeszélésemet, és átverjek egy másik embert" - mondta indulatosan Pamela.

Még Kandász Andi is megbánta, hogy játékostársára hallgatott, és nem a másik csapattal megbeszéltek szerint cselekedett.

El kell halasztani Demcsák Zsuzsa és indiai párja, Krishan esküvőjét


Bár Demcsák Zsuzsa nem hivatalos ceremónia keretében már hozzáment indiai szerelméhez, kapcsolatukat szeretnék hivatalossá tenni itthon. Legutóbb még azt nyilatkozta a műsorvezető, hogy a 41. születésnapja előtt sor kerül a nagy napra, ám ez most meghiúsulni látszik.

Harry herceg meghívást kapott exe esküvőjére: vajon Meghan elengedi?http://www.life.hu/sztarok/20190827-harry-herceg-meghivast-kapott-exe-eskuvojere-vajon-meghan-elengedi.htmlHarry herceg meghívást kapott exe esküvőjére. A kérdés csupán annyi: mit szól ehhez Meghan? TV + Sztárok--Hargitai Bea hurkás hasával inspirálja követőit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-hargitai-bea-hurkas-hasaval-inspiralja-kovetoit-foto.htmlA gyönyörű modell és édesanya, Hargitai Bea megmutatta, hogy az ő teste is tud előnytelen lenni, ha úgy fotózza. Bár Beának tökéletes az alakja, hurkáival akarja inspirálni követőit. TV + SztárokOrigoVajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoElhagyja a Vígszínházat Csiby Gergely színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-elhagyja-a-vigszinhazat-csiby-gergely-szinesz.htmlElhagyja a Vígszínházat Csiby Gergely színész. Elárulta, miért döntött a váltás mellett. TV + SztárokOrigoBöde Dániel felesége kitálalt: "Nem tudtam, hogy mást szeret"http://www.life.hu/sztarok/20190829-bode-daniel-felesege-kitalalt-nem-tudott-egy-harmadik-felrol.htmlLapinformációk szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. A megromlott házasságán az áprilisban született harmadik gyermek sem tudott segíteni. Egy névtelenséget kérő informátor azt mondta, a csatár mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült. Most megszólalt a felesége az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Gyönyörű nővé érett Patai Anna – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-gyonyoru-nove-erett-patai-anna.html20 éves gyönyörű nővé érett a Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.