Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin és Zsolti összeomlottak - Interjú

interjú Gáspár Zsolt Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosak a kalandok az Ázsia Expresszben, de az, hogy egy párosnak egy véletlen balszerencse hátráltassa a játékát, senki sem gondolta volna. A Gáspár család így járt. Erről mesélt nekünk Evelin.

Szécsi Pál miatt szakított Szűcs Judith és Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-szecsi-pal-miatt-szakitott-szucs-judith-es-delhusa-gjon.htmlKiderült, hogy Szécsi Pálért hagyta el annak idején Delhusa Gjont Szűcs Judith. TV + SztárokOrigoRubint Réka elárulta, Norbi szívműtétje teljesen megváltoztatta az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190829-rubint-reka-elarulta-norbi-szivmutetje-tejesen-megvaltoztatta-az-eletuket.htmlRubint Réka elárulta, sorsfordító hatással volt életükre Schobert Norbi szívműtétje. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelint feleségül kérték és megcsókolták - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2gaspar-evelint-felesegul-kertek-es-megcsokoltak-video.htmlAz Ázsia Expressz második szériájában látható, hogy Gáspár Evelin nagyon jó formában van. Az egykor duci celeb nagyon lefogyott. Nem is csoda, hogy az ázsiai férfiak is bomlanak utána.TV + SztárokOrigoVajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika soha nem vágyott rá, hogy megismerje édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190829-erdelyi-monika-soha-nem-vagyott-ra-hogy-megismerje-edesapjat.htmlErdélyi Mónika nem bánja, hogy apa nélkül nőtt fel, édesanyja a mai napig mindenben mellette áll. TV + SztárokOrigoBetörtek Kökény Attiláékhoz: a fia drága biciklijét vitték elhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-betortek-kokeny-attilaekhoz-fia-draga-bicikliet-vittek-el.htmlPénteken hajnalban lopták meg Kökény Attiláékat. A betörő a kertjükből az énekes fiának, Lajosnak a nagy értékű biciklijét vitte el: a fiú sokáig spórolt a járgányra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.