Erdélyi Mónika soha nem vágyott rá, hogy megismerje az édesapját

Forrás: TV2 -
édesanya Erdélyi Mónika szülők édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika nem bánja, hogy apa nélkül nőtt fel, az édesanyja a mai napig mindenben mellette áll.

Erdélyi Mónika édesanyja várandósan szakította meg a kapcsolatot a tévés édesapjával, és úgy döntött, egyedül fogja felnevelni a lányát. Mindent megtett azért, hogy gyermeke semmiben ne szenvedjen hiányt. Ez így is lett, Mónika a hot! magazinnak most elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy apa nélkül nőtt fel, és édesanyjára a mai napig számíthat.

"Jól elvoltunk édesanyámmal, és soha nem éreztem sem a hátrányát, sem a hiányát annak, hogy édesapa nélkül nőttem fel. (...) Amikor az első lányom megszületett, minden szabadidejében nálunk volt, és segített, amiben csak tudott. Teljessé tette az életemet, felnőtt nőként sem vágytam rá, hogy megismerjem az apukámat" – mesélte.

Erdélyi Mónika Forrás: TV2
Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoLánykérés történt a Sztárban sztár leszek! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-lanykeres-tortent-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlMegríkatta a zsűritagokat a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője: a színpadon kérte meg a barátnője kezét. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca nagyon kiakadt Demcsák Zsuzsárahttp://www.life.hu/sztarok/20190828-janicsak-veca-nagyon-kiakadt-demcsak-zsuzsara.htmlJanicsák Veca kiakadt Demcsák Zsuzsára, amiért a tévés nem köszönt neki vissza az Ázsia Expressz egyik játéka során. TV + SztárokOrigoVálságba került Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-valsagba-kerult-pinter-tibor-ilyes-jenifer-kapcsolata.htmlNem tervezett nyaralást elfoglaltságai miatt Pintér Tibor, ám párja, Jenifer ultimátumot adott neki: vagy több időt töltenek együtt, vagy elválnak útjaik. TV + Sztárok--Rubint Réka elárulta, soha nem érdekelték az anyagiakhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-rubint-reka-elarulta-soha-nem-erdekeltek-az-anyagiak.htmlTúl költségesek Rubint Réka alakreformtáborai: ezzel vádolják a fitneszladyt. TV + SztárokOrigoSúlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sulyos-betegsege-utan-lemezt-ad-ki-fekete-jeno-blueszenesz.htmlBemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.