Gyászol Kandász Andrea: családtagját veszítette el

gyász családtag Kandász Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol Kandász Andi, közeli hozzátartozóját veszítette el.

Megható posztban tudatta a szomorú hírt a közösségi oldalán Kandász Andi: elhunyt szeretett dédnagymamája.

"Még nem tudok sírni, még nem értem...

És elkezdek emlékezni, elkezdek írni, és patakokban folyik a könnyem, aztán meg kacarászok a humorodon, és megint sírok, ahogy jönnek az emlékek. Az írás segít. Nézem azt a helyet, ahol a szikla találkozik a tengerrel. Azon a sziklán ülsz most is, és csodálod a repkedő sirályokat, a „fehér nagy galambokat", ahogy te mondtad viccesen, amelyek a nap vakításában eltűnnek a fényben és felkorbácsolják a képzeletet....
Édes Dédink! Ezután még több dolgod lesz, mint ezen a csodálatos földön töltött 97 év 125 nap alatt. Például őrangyalként ránk vigyázni. A 3 lányodra, 5 unokádra, megannyi dédunokádra. És a még le nem született ükunokáidra, akiket te már ismersz, egy olyan helyen, amely számunkra még elképzelhetetlen. Áradjon feléd a feltétel nélküli szeretet, amelyből olyan sokat kaptunk Tőled, és segítsen a fény felé, ahol már nem számít az idő, nincsenek pillanatok. Örökké itt vagy velünk. Minden kis sejtecskénkben. Szeretünk!" - írta posztjában Andi.

Kandász és Demcsák máris összevesztek: nagy a feszültség

Még szinte el sem indult az Ázsia Expressz második évada, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea között máris óriási a feszültség.

Palik László a gyereknevelésről és az apaságról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190829-palik-laszlo-a-gyereknevelesrol-es-az-apasagrol-vallott.htmlPalik László a Story Magazinban mesélt a gyereknevelésről és az apaságról.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Egyre több játékos társa utálja Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-egyre-tobb-jatekos-tarsa-utalja-demcsak-zsuzsat.htmlDemcsák Zsuzsa és Kandász Andi is részt vesznek az Ázsia Expressz második szériájának nagy kalandjában Sri Lankán és Indiában. Az embertpróbáló feladatok mindenkiből mást és mást váltanak ki. Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa kezdi magára haragítani a mezőnyt.TV + SztárokOrigoVajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt Demcsák Zsuzsárahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-hodi-pamela-kiakadt-demcsak-zsuzsara.htmlEzúttal Hódi Pamela akadt ki Demcsák Zsuzsára. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: A fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható, genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte. TV + SztárokOrigoSikeres pornósztár lett a nőből, aki korábban a gyógyszeriparban dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sikeres-pornosztar-lett-a-nobol-aki-korabban-a-gyogyszeriparban-dolgozott.htmlKét óra alatt közel 350 ezer forintot keres az az amerikai nő, aki a gyógyszeripari munkáját cserélte pornózásra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.