Rubint Réka elárulta, Norbi szívműtétje teljesen megváltoztatta az életüket

Forrás: TV2 -
Rubint Réka házasság szívműtét Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka elárulta, sorsfordító hatással volt az életükre Schobert Norbi szívműtétje.

Rubint Rékának ma is könnyes lesz a szeme, ha eszébe jut, mennyi mindenen mentek már keresztül a férjével. Házasságuk egyik fordulópontja kétségtelenül az volt, amikor Schobert Norbi szívét meg kellett műteni. Nehéz időszak volt ez számukra, de ma már minden a legnagyobb rendben.

Norbit egy húsevőbaktérium-fertőzés miatt kétszer operálták, a második után az orvosok tíz százalék esélyt adtak neki a túlélésre: "Amikor a férjem jobban lett, és hazaengedték, tudtam, hogy ez sorsfordító hatással lesz az egész családunkra. Teljes mértékben új alapokra helyeztük az életünket. Magam elé helyeztem a férjem érdekeit, érzéseit. A család mindenek felett áll" – árulta el a hot! magazinnak Rubint Réka, majd hozzátette, nemrég egy olyan időutazáson vett részt a családdal, amely során végigjárták azokat a helyeket, ahol Norbi műtétje előtt jártak.

Rubint Réka komoly döntést hozott Forrás: TV2
Palik László a gyereknevelésről és az apaságról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190829-palik-laszlo-a-gyereknevelesrol-es-az-apasagrol-vallott.htmlPalik László a Story Magazinban mesélt a gyereknevelésről és az apaságról. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Egyre több játékos társa utálja Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-egyre-tobb-jatekos-tarsa-utalja-demcsak-zsuzsat.htmlDemcsák Zsuzsa és Kandász Andi is részt vesznek az Ázsia Expressz második szériájának nagy kalandjában Sri Lankán és Indiában. Az embertpróbáló feladatok mindenkiből mást és mást váltanak ki. Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa kezdi magára haragítani a mezőnyt. TV + SztárokOrigoVajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoVajna Tímea elmondta, miért őt vette feleségül Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-elmondta-miert-ot-vette-felesegul-andy-vajna.htmlBár Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatáról mindig is sokat lehetett olvasni, most az özvegy a Hollywoodban élő magyar újságírónőnek, Návai Anikónak beszélt a szerelmükről. TV + SztárokOrigoGyönyörű nővé érett Patai Anna – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-gyonyoru-nove-erett-patai-anna.html20 éves gyönyörű nővé érett a Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna. TV + Sztárok--Sikeres pornósztár lett a nőből, aki korábban a gyógyszeriparban dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sikeres-pornosztar-lett-a-nobol-aki-korabban-a-gyogyszeriparban-dolgozott.htmlKét óra alatt közel 350 ezer forintot keres az az amerikai nő, aki a gyógyszeripari munkáját cserélte pornózásra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.